Cancan26 Nergiz-defne Bende ikisini kullanıyorum. 2.5 aylıktan beri şuan 6 aylığız. Sab simplex günde 4 kere 15er damla( deneyerek artırdım 1 2 kere işe yaramadı malesef. ) Biogaia 5 damla kullanılıyor. Sab doktor damla sayısını önerdi biogaia üstünde yazıyor. Biogaia Öğle 12 Sabsimplex Saat 9 ve 3lerde içiriyorum.
ekuru Alparslan98 metsil denedim oğlum kustu. Nurse harveys, mommys gripe water, sab simplex, zinco kullandık hepsi bir süre etkili oldu sonra etkisiz kaldı:/ çaresi gaz krizi gelince ılık suda göbeğine kadar bekletmekte bulmuştuj
__kubra_asellina Alparslan98 biaga bizde ise çok yaramadı metsil iyi geldi ama oda bağışıklık yaptı sonradan ise yaramadı Nurse Harveys kullanıyorum çok memnunum direk onunla başlasaymisz keske
_Toprak_ Alparslan98 aşırı kolik bir bebek annesi olarak yazıyorum. Her bebeğe iyi gelen gaz ilacı farklı derler deneyerek öğrenebiliriz ama benim sorunumu çözen ikili metsil ve biogai. Biogai bir probiyotik(sürekli kullanılabilen bir düzenleyici), metsil ise gaz ilacı(fazla kullanımda sindirim tembelliği yapar). İkisini birlikte kullandım ve her gün saatlerce uyumayıp ağlayan kolik çocuğum 1-2 günde çok şükür normale döndü. Bence denemelisiniz
leyla23 Alparslan98 maflor hem bağırsak düzenleyici probiyotik hem gaz damlası. bebeğim antibiyotik kullandığı için onu önermişti doktorum çok çok çok rahat ettim. ekstra masaj yapmama gerek bile kalmıyor kendiliğinden gazını çıkartıyor maşallah.bizim tabi özel durumumuz vardı ondan o damlayı önermiştir sizin bebişiniz için doktorunuza danışarak deneyin isterseniz
dreamila Ben damlalardan fayda göremedim tamany adlı gaz kremi aldım fındık kadar sık karnını ovala şeklinde çözüm buldum şimdi 15 aylık oldu ne günlerdi
1pekmom_ TugceYildiz1 evet biogaia günde beş damla diğer damla ise 8 saatte bir sekiz damla ama saatli kullanmak çok önemli o şekilde fayda gördüm ben
Cpera 23Erkncikus sbaah öğle akşam mi yoksa. 8 saatte bir mi veriyorsunuz saat aralığına dikkat ediyor musunuz. Birkaç gündür günde iki kez 4 damla verdim fayda görmedim ama dün biraz arttırdım.bugun daha iyi sanki kendi kendine kaka yapabiliyor bazen yada bı kısmını . Oyuzden kullanım şeklinize göre ayarlayayim istiyorumm bende
23Erkncikus Cpera saatine göre değil sabah öğlen akşam saatine hiç dikkat etmedim düzenli verirseniz, faydasını görüşmüştük
GMD sidames sidames Allah iyiliğini versin emi :) Neyse onunla gelmiş geçmiş olsun ama bence sadece biogaiga yeterli
tugcetin26 Begumelif Evet yani benim kızım daha kötü oldu doktor onun gaz yaptığını söyledi bıraktım başka aldım düzeldi 🙏🏻 Ama her bebek bir değil herkeste farklı etki bırakıyor 🌸