Metinx Her emmeden evvel veya mama ile besleniyorsa biberona da eklenebilir 8 damla relactaz. Ve günde 2 kez sabah akşam aguline bebeğin ayına göre ml ayarlaması ile. Ben böyle kurtuldum.
u-devrim-u Ben GASICON kullanıyorum Eylül Öztürk’ün ürünü doğal içerikli bir ürün. Bebeğim bir haftalıktı 3 damla ile başladım şu an üç aylık oldu yedi sekiz damla kadar veriyorum. Benim bebeğim emmeyi bıraktığı için ben direk bebeğe verdim ama siz tercih ederseniz bebek emiyorsa kendiniz kullanın sütten ona geçiyor zaten ama ek olarak yediklerinize çok dikkat edin çünkü bence hiç bir ilaç ya da yağ tek başına bir çözüm değil maalesef. ☺️
Alparslan616161 Alparslan98 nurse Harveys colex şurup çok güzel bi şurup gazda etkili kolik ken kullanıyordum oğluma
Zeynep_ytr Alparslan98 bebeğiniz kolik mi çok mu gaz problemi yaşıyorsunuz bir de kaç günlük tam olarak
Mrvhmz Bize hiç bir gaz damlasının faydası olmadı bende İbrahim saraçoğlunun gazlı bebekler için kimyon kürünü denedim rahatladı belki karşı çıkanlar olacaktır ama gaz damlarının içindede ne olduğunu bilmiyoruz o yüzden denedim faydasınıda gördüm aklınızda bulunsun her bebek farklı tabiki bizim gaz sorunumuz çoktu
[silindi] Cerence günlük 5 damla demişti doktor Ocean in d vitaminini kullanıyoruz biten şişesine koyup 2 fıs sıkıyordum 1 çay kaşığı veren de vardı bebeğinizin rahatlamasına göre
Cancan26 Nergiz-defne Bende ikisini kullanıyorum. 2.5 aylıktan beri şuan 6 aylığız. Sab simplex günde 4 kere 15er damla( deneyerek artırdım 1 2 kere işe yaramadı malesef. ) Biogaia 5 damla kullanılıyor. Sab doktor damla sayısını önerdi biogaia üstünde yazıyor. Biogaia Öğle 12 Sabsimplex Saat 9 ve 3lerde içiriyorum.
Damlacolakoglu Symbiosys diye bir damla var bunu kullanan varmı aranızda dediğiniz tüm damlaları kullanıp fayda bulamamış bir anneyim 6 tane damla değiştirdim yok fayda kimyonda içiriyorum
ekuru Alparslan98 metsil denedim oğlum kustu. Nurse harveys, mommys gripe water, sab simplex, zinco kullandık hepsi bir süre etkili oldu sonra etkisiz kaldı:/ çaresi gaz krizi gelince ılık suda göbeğine kadar bekletmekte bulmuştuj
__kubra_asellina Alparslan98 biaga bizde ise çok yaramadı metsil iyi geldi ama oda bağışıklık yaptı sonradan ise yaramadı Nurse Harveys kullanıyorum çok memnunum direk onunla başlasaymisz keske
_Toprak_ Alparslan98 aşırı kolik bir bebek annesi olarak yazıyorum. Her bebeğe iyi gelen gaz ilacı farklı derler deneyerek öğrenebiliriz ama benim sorunumu çözen ikili metsil ve biogai. Biogai bir probiyotik(sürekli kullanılabilen bir düzenleyici), metsil ise gaz ilacı(fazla kullanımda sindirim tembelliği yapar). İkisini birlikte kullandım ve her gün saatlerce uyumayıp ağlayan kolik çocuğum 1-2 günde çok şükür normale döndü. Bence denemelisiniz
leyla23 Alparslan98 maflor hem bağırsak düzenleyici probiyotik hem gaz damlası. bebeğim antibiyotik kullandığı için onu önermişti doktorum çok çok çok rahat ettim. ekstra masaj yapmama gerek bile kalmıyor kendiliğinden gazını çıkartıyor maşallah.bizim tabi özel durumumuz vardı ondan o damlayı önermiştir sizin bebişiniz için doktorunuza danışarak deneyin isterseniz