Duygu1403 Oxlemmm 3 ay boyunca her gün içtim 2 şer bardak günde evet bebeğin gaz çıkışına destek oluyor
Deletedmom_73 Oxlemmm Hiç içmedim canım ama iyi geliyormuş diye duydum hiç kötü bir şey duymadım denemekte fayda var.
Duygu1403 Oxlemmm bir fincan kaynar suya bir çay kaşığı dolusu koyuyordum o demlenirken dibe çöküyor sonra içiyordum. Bebekte gaz çıkışını kolaylaştırdığı gibi annede de gaz çıkışını çoğaltıp kokulu yapıyor haberiniz olsun 🤣
Annekokusu Oxlemmm sabah akşam içiyorum hatta bazen gün içinde bile..frenchpress içine 2 çay kaşığı rezene 2 çay kaşığı kimyon atıyorum demliyorum, hem bol süt yapıyor hem de gaza iyi geliyor ayrıca çok zayıflattığı da doğru
Xnewmomx Duygu1403 toz kimyon olur mu? Ve ilk karıltırıp sonra mı posasının dibe çökmesini bekliyorsunuz?
Seymagirgin Oxlemmm of süper birsey tane kimyon ama normal toz degıl gercekten cok sevıyorum tadınıda sütü artırması olay zaten
Gokturk_ Oxlemmm oğlumda kimyonla karı koca olmuştuk 😂hergün iki kupa demleyip içerdim aşırı gazlıydı ona iyi geliyordu bende baya zayıfladım ama zayıflamaya yaradığını şuan öğrendim o yüzden bu kadar zayıflamışım
Kutayyy4250 Oxlemmm gazlı dönemlerinde hergun mutlaka içerdim çok işe yaradığını düşünüyorum kolaylıkla gaz cikarabiliyodu