Cerence Deletedmom_116 bana gaz için çok olur o bebek daha çok gazlanir dediler ya kafam karıştı zaten gazlı acaba ben kimyon çok içtiğim için mi öyle ki. Siz damla kullanıyor musunuz peki
17072023baloglum Oxlemmm bende hergun 1 cay bardagina 1 tatli kasigi kadar atip sicak suda demliyorum ama posasiyla beraber iciyorum.kimyonu susdurmuyorum
Deletedmom_116 Cerence yoo kimyon gaz yapmasın diye içiliyor zaten. Gaz yaptığı felan yok :) biz Nurse. Harveys kullanmıştık günde 3 kere 6 damla veriyordum :)
Xnewmomx Duygu1403 toz kimyon olur mu? Ve ilk karıltırıp sonra mı posasının dibe çökmesini bekliyorsunuz?
1tostos22 Oxlemmm ben ilk uc ay gunde iki fincan ictim tohum sekilde ezilmemis olaniyla yapiyordum.Ama toz haliylede yapiliyor kaynar suya atip 3 4 dakika bekleyin cokunce sadece suyunu icin.Gaz ve kaka problemi olmadi hic ondan oldugunu dusunuyorum ben.
Xnewmomx Duygu1403 ona rezene de ekliyorlarmış ikisi de demleniyor aynı anda duydunuz mu karıştırsak nolur ?
Cerence Deletedmom_116 peki damlayı verdiğinizde ilk başlarda daha kotu oldu mu? İlk gün çok sıkıştı ikindi ve kakasını hoc yapamadı ben bıraktım nurse yi
Cerence Deletedmom_116 Nurseli bırakıp biogai ve farklı bir gaz damlasına başladım ama etki ettiğini soyleyemem