MeteYmen_Annesi Pilot açıkcası çok isterdim ben zabıt katibiyim babası askeri personel bence tam bir pilot olsun😂 şaka bir yana ne olurlar sa her zaman destekçileriyim ama işte heves❤️
MeteYmen_Annesi İki oğlum da pilot olsun kısaca😂 babası benim meslekten devam diyor ama ben hiç istemiyorum 😂
sirinpatates kremalipatatess çok zor ve hiç hoş değil bence insanların ağızlarının içine bakmak bütün gun
Rubab_Mommy Eflin06 Elbette seçim çocuklarımızın hangi meslekte mutlu olurlarsa onu seçsinler.En önemlisi meslekleri ne olursa olsun okusunlar.Bende küçükken hep çocuk doktoru olmak isterdim nasip olmadı 🥺İn şe ALLAH hayalimi kızım yaşar❤️🤲
AylakMatmazel Eflin06 Eğer büyüdüğünde kabul ederse oğlumun işi hazır. Ama aile şirketini devam ettirmek istemezse müzisyen olmasını çok isterdim.
durukusunannesi_ Eflin06 biz eşimle sağlık personeliyiz kesinlikle bizim gibi olmasın da kendi bilir 😃Ama ben bilgisayar mühendisi yazılım yapsın uygulamalar üretsin fln böyle farklı bir işi olsun istiyorum zeka gerektiren ama bir o kadar da rahat olsun neyse o iş 🤪