Cemile63 Ben zabıt katibiyim savcıların yaşadığı saltanatı gördükten sonra tabikide savcı olsun isterim ama kızımın tercihi onemli.olan. henüz 2.5 aylıktır kendisi
Ecemsultan Eflin06 kızım pilot olmak istiyor tek hayali. Oğlumda esnaf olmak istiyor 😂😂 Bebişim daha doğmadı o yüzden ne olur bilmem 🌸
Mlkkrm Biz3kisiyiz_ Yok ya herkesın agız kokusunu cekmesin ya dıyetısyen benım hayalımdeki meslek yada goz doktoru
Karansmomm Eflin06 ben dansöz olmak istiyordum hemşire oldum 😂oğlumda futbolcu olsun isterim ama ne olursa olsun hayırlı evlat olsun bana yeter ❤️
NatashaRomanoff Eflin06 eczacı olsun isterim okumuş esnaf 😁 kasada da babasıyla biz duracağız öyle planlıyoruz 🤣
Beraninannesii Eflin06 Ortopedi doktoru olmasını isterim. Tıpkı kendi doktoru gibi bebekleri ücretsiz muayene etsin💜
cansuyagmur kızımın ingilizce öğretmeni olmasını isterim. hakkında en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin 🤲 oğlum olursa onunda profesyonel sporcu olmasını isterim branşı farketmez kendi belirlesin :)
Biz3kisiyiz_ Mlkkrm 😂ne bilim ben gözlükçü olduğum için belki gözle ilgili şeylerden sıkılmış olabilirim ,😂 birde maddi olarak diş daha iyi ve rahat 😂😂
Myword Eflin06 tabi ki kendi seçecek mesleğini ama şöyle bi estetisyen olsa kızım hiç fena olmaz dişçi de olabilir ilerde ailemizin bi estetisyeni veya bir dişçisi olsa fena mı olur 😀