Kbra_0101 Doğumdan kalan kilolarimdan kurtulmak istiyorum ozguvenimi kaybettim çok çirkin buluyorum kendimi ne giysem yakışmıyor o yüzden diyet spor vs.yapacagim Ama göbek ve bel kismim çok geniş 66 kiloyum 46 beden pantolon zor oluyor güzellik merkezlerindeki G5 Liposlim gibi uygulamalar yağ yakiyormus ilk seans ta bile 15 20 cm e kadar incelme oluyormuş yapan arkadaşlarım lütfen yazarmisiniz işe yarıyor mu gerçekten denemek istiyorum olmuyorsa parama yazık olmasın
Nurisss Kbra_0101 Asla işe yaramıyor canının acıdığı ile kalıyorsun . Dilan Polat’a gittim raspinge en iyi diye düşündüm ( amacım asla karalamak değil) ama giden sadece param oldu karnım öylece duruyor dkfkfkfkf
queen_mom Kbra_0101 canım benim güzellik uzmanıyım 7 yıl yaptım bu işi. Ve hiçbir işe yaramıyor diyebilirim.parana yazık
Helokusunannesi Makinaları bilemiyorum kullanmadım, gidenler de tavsiye etmedi, ben aralıklı oruca başladım saat 16 20 arası istediğimi yiyorum, g0n içinde bol su, çay, kahve içiyorum 5 günde 3 kilo verdim tavsiye ederim.
Kbra_0101 Helokusunannesi 7 aylık oğlum var aynı zamanda emziriyorum ek gıdaya başlamadan önce hicbise yapmadım zaten şuan ek godaya geçtik diye artık kurtulmak istiyodum aralıklı oruç yöntemiyle sütüm kesilmez mi acaba ondan da korkuyorum nasıl yapacagim
Kayrahira Helokusunannesi biraz detaylı anlatır mısınız acaba bende aralıklı oruç yapmak istiyorum ama mantığını anlayamadım bunun
Kbra_0101 Nurisss ya paylaşıyorlar o kadar 2 ile 15 cm tek seansta bile gidiyor diye Instagram sayfalarinda paylaşılanlar hep nadiren olanlar için sanırım tahmin ettim ama belki bir ümit gerçektir diye sormak istedim size de eee nasıl gidecek bu göbek çok kafaya takiyorum
Nurisss Kbra_0101 ayrıca öyle bir bastırıyorlar ki iç organların başka yerinden çıkacak ahahajsjsjs yani pres yapıyorlar resmen anlık incelme oluyor djdjdjd
Helokusunannesi Kbra_0101 kızım 28 aylık olucak bende emziriyorum bir eksilme olmadı çünkğ çok fazla su içiyorum, yemekleriminde zengin olmasına dikkat ediyorum
Helokusunannesi M987 16 ve 20 arası yemek yiyorsun istediğini ben kahvaltı olara yapmıyorum tek öğün olarak yiyorum zaten çok fazla su kahve çay içtiğimiz için mide dolu oluyor
Kbra_0101 Nurisss gobekle yaşarım da bari zayiflayayim biraz pantolon giyebileyim hicbi kıyafetim olmuyor aynı kiyafetlero yıkayıp tekrar giyiyorum alışveriş isteğinde kalmadı hiç gidip aramak istemiyorum
Kbra_0101 Helokusunannesi daha detaylı anlatır mısınız yada nerden bulabiliriz detaylı aralıklı oruç nasıl oluyor
Kbra_0101 Helokusunannesi gün boyu yemek yemiceksin sadece 16-20 arası yiyeceksin onun dışında su mu tuketecegiz yanlış anlamadım umarım
Elif9292 Halam çok kilolu, o da böyle bir cihaza girmiş, evet kilo kaybı olmuş ama hemen geri almış o kiloyu🙁 emeksiz hiç bir şey olmuyor maaelesef, spor ve diyete çıkıyor hep yollar
Helokusunannesi Kbra_0101 evet canım, instagram da zulallemutlugünler diye bi sayfa var istersen orayı bi kurcala kendine göre nasıl rahatsan öle ayarla, orada bi çok tarif var çünkü, sağlıkla ilgili çok bilgim yok bu benim vücudum için uygun belki sen kendıne göre bir yol bulursun yada yemek saatlerin farklı olur
Kbra_0101 queen_mom bir yandan çok sevindim parama yazık olmadı ama bı yandan da çok üzüldüm keşke gerçekten işe yarasaydi da gitseydim yapsaydım gerçekten çok psikolojimi bozdu fazla kilolar kaç lira olsaydı vermeye razıydım 15 kilo fazlam var yapıştı resmen gitmiyor