chicharitoo Bebegimm1 doktorum da iyi bir doktor. Güveniyorum ama ben söylediği gibi yapabiliyor muyum acaba🥹 yani tüm beze kremi de boca etmek istemiyorum açıkçası
Sifali chicharitoo merhaba karton bardagi baya bi kesmistim bezle temasi kessin diye birde pipisinin dikisli yerlerine kantaron yagi damlatip duruyordum cok yarari oldu aklinizca olaun
chicharitoo Sifali teşekkür ederim. Benim doktorum özellikle beze temas etmesini söyledi kremleri bile oraya sürüyorum anlamadım valla🥶
chicharitoo Fundayavuz yani evet çok da kanlı zarar veririm diye korkuyorum. Beze sürüp duruyorum o yüzden
Fundayavuz sevde35- şükür ilk gün kötüydü ama şuan daha iyi ağrı kesici verdikten sonra ben karton bardak yapmadım sargı bezi çıkınca direkt krem sürdüm bol bol
chicharitoo sevde35- ağladı özellikle ilk çişinde sanırım. Sonrasında da krem sürerken bayağa bir ağladı. Ağrı kesici içtikten sonra sakinleşti sanki. Sadece altını açınca sanki geriliyor ağlamaklı oluyor hala.
Fundayavuz chicharitoo bol derken boca etmek değil yarın 3. Gün bizim hala ilk kremdeyim pipi küçük zaten onun çevresine az gişyo biraz da beze
aleynakhrmn chicharitoo chicharitoo Fundayavuz karton bardak beze temas ettirmediği için daha kolay iyileşir hem pipiyi darbelerden koruyor
chicharitoo Fundayavuz beze sürünce çok yerine yaymaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi pipisine sürsem daha az gidecek. Ama pipisi de çok kanlı gibi morlu. Acır diye korkuyorum.
Fundayavuz chicharitoo ben beze sürerken pipisine denk gelen yere sürüyorum birde elimle pipiye hiç krem sürmedin kremi pipi kesiklerine sıktım bıraktım bezde üzerine gelince heryere yayılıp kalıyo zaten bu bize iyi gedi umarım tez zamanda iyileşir aizinde
aleynakhrmn Fundayavuz Fundayavuz chicharitoo chicharitoo pipiye sürün ve karton bardak kapatın çok çabuk iyileşecektir.. çok geçmiş olsun hayırlı olsun🫶🏻
Fundayavuz aleynakhrmn teşekkür ederim karton kullanmadım bugün 3. Günümüz kanama vs yok bitti şişlikte gitti çokşükür sadece dikişler düşecek siz yaptırdınız galiba kaç günde dikişdüştü
AlpEreniimmm chicharitoo bize direk pipisinin etrafına bol bol sürmemizi tavsiye etmişti çok kısa sürede toparladı sorun yaşamadık