chicharitoo Doktor sünnet sonrası kremleri beze sürmemi sonra pipisinin üstüne gelecek şekilde kapatmamı istedi. Ama insan emin olamıyor. Direkt pipisine sürsem sorun olur mu anlamadım🤨
Bebegimm1 chicharitoo aynı noktoda durmuyor ki bez ben pipisine sürdüm ellerinizi güzelce yıkayın parmagınıza bılca sıkın kesi yerlerine sürün
Sifali chicharitoo merhaba karton bardagi baya bi kesmistim bezle temasi kessin diye birde pipisinin dikisli yerlerine kantaron yagi damlatip duruyordum cok yarari oldu aklinizca olaun
aleynakhrmn Fundayavuz Fundayavuz chicharitoo chicharitoo pipiye sürün ve karton bardak kapatın çok çabuk iyileşecektir.. çok geçmiş olsun hayırlı olsun🫶🏻
AlpEreniimmm chicharitoo bize direk pipisinin etrafına bol bol sürmemizi tavsiye etmişti çok kısa sürede toparladı sorun yaşamadık
Fundayavuz Bizde dün yaptırtık bebeğimi hem pipisine hemde beze sürüyorum şuana kadar yapışma falan olmadı hiç şükür bence bol sürmek lazım bizim şuan çok iyi hemen toparladı geçmiş olsun size de ☺️
chicharitoo Fundayavuz maşallah💙 bizim kremler değiyor mu emin olamıyorum. Bol sürücem ama 5 günde yetecek mi bu kremler bilemedim. Her bez değişiminde sürmem gerekiyormuş çünkü.
Fundayavuz Sünnetçi kendisi de hep pipiye hem beze sürdü tabiki doktorunuz nasıl dediyse siz öle yapın
chicharitoo Bebegimm1 beze bayağa sürüyorum. Sabit durmadığı için ama kendisine sür demeyince de yapmak istemedim.
Bebegimm1 chicharitoo beze çiş yapınca kremin kalıntısı bezin içine girer yani niye böyle bir şey demiş anlamadm doktorunuz yarayla temas etmicekse niye beze sür demiş bi sorun isterseniz doktora ben bolca kesi yerlerine kalın şekilde sürerdim antıbıyotıklı krem zaten daha hızlı toparlanır diye
Fundayavuz Benim bebeğim 5 ayş chicharitoo ekstra alabilirsiniz krem ben 2 adet aldım zaten bikaç güne fazla sürmeyiz iyileşiyor çünkü bence kesik yetlerinede sürün daha iyi gelir bize iyi geldi şükür 😌
chicharitoo Bebegimm1 doktorum da iyi bir doktor. Güveniyorum ama ben söylediği gibi yapabiliyor muyum acaba🥹 yani tüm beze kremi de boca etmek istemiyorum açıkçası
chicharitoo Fundayavuz yani evet çok da kanlı zarar veririm diye korkuyorum. Beze sürüp duruyorum o yüzden
chicharitoo sevde35- ağladı özellikle ilk çişinde sanırım. Sonrasında da krem sürerken bayağa bir ağladı. Ağrı kesici içtikten sonra sakinleşti sanki. Sadece altını açınca sanki geriliyor ağlamaklı oluyor hala.
chicharitoo Sifali teşekkür ederim. Benim doktorum özellikle beze temas etmesini söyledi kremleri bile oraya sürüyorum anlamadım valla🥶
Fundayavuz sevde35- şükür ilk gün kötüydü ama şuan daha iyi ağrı kesici verdikten sonra ben karton bardak yapmadım sargı bezi çıkınca direkt krem sürdüm bol bol