Fatma_P72 Beramomm evet bunu çok duyuyorum çevremden emeklemeyen çocuklar daha erken yürür diye bakalım zaman göstericek😊tesekkur ederim yorumunuz için
ogretmenanne- Fatma_P72 bizimki de emeklemedi anca süründü şimdi tam 1 yaşında ve emeklemeye başladı, ne yapacakları gerçekten belli olmuyor, zaten demişler arkadaşlar da bir gelişim basamağı değil ama emeklemesi için geç de değil :)
Fatma_P72 Ss1aa Ss1aa evet oyle ama annelik işte bebeklerimiz ne kadar hazir hissetmesede bizler gormek istiyoruz😀 baktım emeklememekte kararlı küçük bey ısrar etmedim zamana biraktim hayirlisi😊
Ss1aa Fatma_P72 aynen zorlamanın bir anlamı yok . Kendisi isterse emeklicek. Bizler aceleci davranıyoruz . Bence tadını çıkar. Ondan sonra sen peşinden ayrılmıyorsun 😂
nazli-06 Fatma_P72 benımkıde nefret edıyordu kıyamet kopuyordu yuz ustu koysam, bı anda kendısı basladı, ne oyuncak ne bısey koyduk, hatta nız duzeltıyoruz o karın üstü hale gelıyor, bence zamanı gelınce kendısı yapar hıc kafaya takmayın
Poly-ana Fatma_P72 Emeklemeden yürüyen çok bebek var canım üzülme zaten yürüme vakti gelmiş yavaş yavaş direk yürüyecektir koltuklara falan tutunup yürüyor mu
Nehir-Poyraz Fatma_P72 benimde 10 ay 11 günlük yüzüstü koyunca yerde geri geri gidiyor sadece ileri gitmiyor bende çok sorun etmiştim başlarda ama her çocuk farklı elinden tutup yürümek istiyor. Beşikte falan dizlerinin üstüne kalkıyor ama ayağa kalkmıyor başka bebekler yapıyor benim ki neden yapmıyor diyodum ama artık sorun etmiyorum çünkü bir günde değişiyor bütün hareketleri. Biz anneler olarak fazla hevesli ve evhamlıyız bence. Yemek konusundada mesela. Ben asla taneli biraz pütürlü bişey yediremiyorum. Öğürme değil direk boğulma gibi şeyler yaşıyor kusuyor eziyet etmektense kendi yapsın dyorum. Dişleri bile çıkmadı mesela 🤣
Poly-ana Fatma_P72 Hahaha olsun demek ki daha keyfi yetmemiş 😂 Gerçekten kimi bebek üşeniyor bir sabah bi kalkarsınız sizinki yürüyor bu gidişle 😂
Fatma_P72 Nehir-Poyraz Nehir-Poyraz Benim bebişim de rahatina pek duskun heralde 😀hic geri dönüt vermiyor bende akışına bıraktım bakalım Bizimkinin dişleri 5 aylikken cikti 10 aylık simdi 7 tane dişleri var ek gıda konusunda iyi ilerliyoruz en azindan o iyi😊
Derin3011 Her çocuk bir değil benim ilk çocuğum oğlum 12 aylık emekledi 10 gun gecmeden de yürüdü direk ama kızım 6 aylıkdan beri emeklıyor suan 10 aylık merdiven çıkıyor ayakta dineliyor tutunup yıruyor
Alyalina01 Benim kızımda yaşında emekledi herşey yaptım emeklesin dşye üzülüyordum mutfaktaydım baktım emekleyerek yanıma geldi ☺️ şimdi 14 aylığız yürümüyor yürümesini bekliyorum 🙏