Mrv_cnl Göze zarar vermemesi ( yakmaması vs ) önemli , fiyat performans ürünü dediğiniz bu marka varsa o da olur çünkü hergün kullandığım bi ürün değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum
silaa66 Mrv_cnl ayy aldım her zaman kullandığım hatta geçen post açtım yeni çıkanlar nasıl diye sonra kasa da ettim edemedim her zaman kullandığım maskarayı aldım kat
BuzluKahve Mrv_cnl Bütçe sıkıntısı varsa yukarıda arkadaşın attığı Maybelline başarılı. Ama bütçe sorunu yoksa Benefit They’re Real. Denemediğim marka rimel yoktur, bu rimelin nirvanası.
Alerjikrinit silaa66 gözü yakıyor mu bana da bunu önerdiler ama ben önceden maybialline başka çeşidini kullanıyordum çok gözümü yaktı bıraktım
Alerjikrinit Heawenmom Kizimkizimm ya bugün gittim aldım gerçekten çok iyiymiş boşuna missha alıyorum 2 senedir Teşekkürler kızlar 👌🏽😎
krnbkts silaa66 kesinlikle, gratisin kendi markasi beaulisin sari maskarasi harika senelerdir onu kullaniyorum tam fiyat performans👌🏻
FatmaKrbkl Mrv_cnl maybelline sky çok güzel bide siyah üstü sarı yazılı olan var colossal diye geçiyordu galiba, fiyatları da uygun 👍
Mrv_cnl FatmaKrbkl hemen bakıyorum Sarı siyah yazılıyı yıllar önce kullanıyordum unutmuşum şimdi hatırladım :) teşekkürler
BuzluKahve HasGok-001 aysmre0313 Trendyol’da falan o fiyata satıyorlar. Yetkili satıcısı Sephora. Orda son zamlarla 700 civarı oldu büyük boyu. 3’lü minik boyunun olduğu seti var 650 liraya. Ben minik olanları alıyorum üç tanesi 1 sene gidiyor.
HasGok-001 Mrv_cnl Yoook artık kirpiklerim uzun görünsün diye 2000 lira asla vermemm muadili olan çoook güzel rimeller var