krnbkts silaa66 kesinlikle, gratisin kendi markasi beaulisin sari maskarasi harika senelerdir onu kullaniyorum tam fiyat performans👌🏻
FatmaKrbkl Mrv_cnl maybelline sky çok güzel bide siyah üstü sarı yazılı olan var colossal diye geçiyordu galiba, fiyatları da uygun 👍
Mrv_cnl FatmaKrbkl hemen bakıyorum Sarı siyah yazılıyı yıllar önce kullanıyordum unutmuşum şimdi hatırladım :) teşekkürler
Alerjikrinit Heawenmom Kizimkizimm ya bugün gittim aldım gerçekten çok iyiymiş boşuna missha alıyorum 2 senedir Teşekkürler kızlar 👌🏽😎
BuzluKahve HasGok-001 aysmre0313 Trendyol’da falan o fiyata satıyorlar. Yetkili satıcısı Sephora. Orda son zamlarla 700 civarı oldu büyük boyu. 3’lü minik boyunun olduğu seti var 650 liraya. Ben minik olanları alıyorum üç tanesi 1 sene gidiyor.
HasGok-001 Mrv_cnl Yoook artık kirpiklerim uzun görünsün diye 2000 lira asla vermemm muadili olan çoook güzel rimeller var
Ogulluana Mrv_cnl makyaja basladigimdan beri Maybelline her türlüsünü kullandım ama en son Flormar aldım o da iyi