ikiprensannesi53_ serklaj ipi alındı, 2 cm açıklık vardı ve eve gittim.
Ertesi gün suyum geldi ve 3 cm açıklık ile akşamüstü 6 da yatış yaptılar, hiç ağrı yoktu…
Gece 12 gibi beni bir yoklamaya başladı ağrılar…
4 olduğunda yorulmaya başladığım için epidural istedim (hastaneye yatar yatmaz katater takılmıştı)
7 cm ile epidural aldım, sonra suni sancı verdiler de ben mışıl mışıl uyudum🐣
Sabah 8 di 9 cm deyip beni apar topar dogumhaneye indirdiler, ikinamiyorum diye bir ilaç verip tüm agriyi hissetmemi sağlayıp, güzel bir küfür yediler benden. Doğururken ölüyordum, acidan kendimden geçtim derken ebe üstüme cullandi, doktor elini kolunu soktu bir şekilde dogurttular beni çığlık kiyamet…
Doğumda o kadar çok zorlanmisim ki, bir sürü problem çıktı, sarkma vs… İkinci çocuğumun olup olmayacagi meçhul🥺 yani hamile kalmamda bir sakınca yok fakat rahim sarkması riskli bir durumda… Neyse operasyon geçirip uzun bir tedavi süreci sonrası serklajli bir gebelik beni bekliyor ilerleyen zamanda. Oğlum kardeşsiz kalmasin istiyorum… İkinci doğum sezaryen olacak nasipse, tüp bağlama, rahim askilama vs de yapılacak… İlkini de keşke sezaryen yapsaydım, bin pişmanım… Normal doğum yapmam riskliydi (kalp rahatsızlığı dolayısıyla) ısrar ettim, rapor aldım kardiyologumdan, zor zahmet olur dediler… Aklıma sasayim 😊