Mcnnm7 SevimliHayaletCasper bilmeden yaptık bizde şimdi artık öyle yapmıyoruz inşallah öyle bişey olmaz
Adenveannesi Mcnnm7 kişiden kişiye değişiyor benim 40ım çıktıktan sonra adet oldum düzenli oluyorum 6 ay oldu
Mcnnm7 Adenveannesi 40ım çıktan sonra benim de kan geldi ama o adet mi acaba kesik kesik geldi kırmızı kahverengi karışık gibi sonra durdu çok sürmedi
Mcnnm7 Patron1bebeginannesi olabilir karnımda bir adet ağrısı gibi bişeyler var ama anlayamıyorum yani inşallah korktugum şey başıma gelmez bu geri çekilme yöntemiyle çok hamile kalan varmış ben hamile kalmadan önce hep böyle yapardık bebek istemediğimiz için 2 sene böyle denedik olmadı o yüzden bu yönteme güvendik ama
sadekahve_bitter Mcnnm7 1 yok bile olmayan var bn ilk çocuğumda 2,5 aylıkken 2. De 3,5 aylıkken oldum Doktorum bebek az emince anne adet olur demişti gerçektende o dönemlerde az emiyorlarda meme reddi ile mücadele etmiştim
Mira__ Mcnnm7 40 ım çıktı oldum. Her ay düzenli olarak oluyorum. Ama doktorum 1 seneye kadar olmayadabilirsin demişti.
biryavuzkusu Mcnnm7 kişiden kişiye değişiyor ben iki doğumumdada lohusalıktan 1 ay sonra oldum yani bebeğim 3 aylıkken
aysegul9323 Mcnnm7 5.5 ay oldu emziriyorum hala adet görmedim. Ama sezaryen sonrası ufacık bi üşütmede bile kasıklar ağrıyabiliyor. Normalde hiç hassas bir insan değilimdir ama doğumdan sonra ayağımı üşütünce ya da çok ayakta kalınca falan kasık ağrılarım oluyor. Hamileyken olandan farklı şekilde ağrıyor ama batma gibi değil. Siz de farketmeden üşütmüş ya da yorulmuş olabilirsiniz. Ama hamilelik ihtimaline karşı test yapmanızda fayda var tabii.
Mcnnm7 aysegul9323 aynen öyle hemen ağrı yapıyor aklımda soru işareti kalmasın yaparım test ama eşimde savmalama ben kendimi bilmeyecek miyim diyor ne yapacağım bilmiyorum ya yaşadığımız yerden de ben alamam test inşallah adet olurum