SevimliHayaletCasper Mcnnm7 1 yıl adet olmama normal. Ama geri çekilme korunma yöntemi değil. Böyle çok kolay hamile kalırsınız. Bebek istemiyorsanız korunun
Mcnnm7 SevimliHayaletCasper bilmeden yaptık bizde şimdi artık öyle yapmıyoruz inşallah öyle bişey olmaz
Patron1bebeginannesi Mcnnm7 40 günün sonunda olmuştum, tam bitti tekrar oldum ondan sonra yavaş yavaş duzene girdi, kişiden kişiye değişiyor sanırım
Mcnnm7 Patron1bebeginannesi olabilir karnımda bir adet ağrısı gibi bişeyler var ama anlayamıyorum yani inşallah korktugum şey başıma gelmez bu geri çekilme yöntemiyle çok hamile kalan varmış ben hamile kalmadan önce hep böyle yapardık bebek istemediğimiz için 2 sene böyle denedik olmadı o yüzden bu yönteme güvendik ama
Adenveannesi Mcnnm7 kişiden kişiye değişiyor benim 40ım çıktıktan sonra adet oldum düzenli oluyorum 6 ay oldu
Mcnnm7 Adenveannesi 40ım çıktan sonra benim de kan geldi ama o adet mi acaba kesik kesik geldi kırmızı kahverengi karışık gibi sonra durdu çok sürmedi
sadekahve_bitter Mcnnm7 1 yok bile olmayan var bn ilk çocuğumda 2,5 aylıkken 2. De 3,5 aylıkken oldum Doktorum bebek az emince anne adet olur demişti gerçektende o dönemlerde az emiyorlarda meme reddi ile mücadele etmiştim
Mira__ Mcnnm7 40 ım çıktı oldum. Her ay düzenli olarak oluyorum. Ama doktorum 1 seneye kadar olmayadabilirsin demişti.
biryavuzkusu Mcnnm7 kişiden kişiye değişiyor ben iki doğumumdada lohusalıktan 1 ay sonra oldum yani bebeğim 3 aylıkken