Asil1602 HappyKids Kesinlikle çok memnun kaldım 16 aylık hala kullanıyorum tüm setini almıştım ingiltereden maalesef türkiyede pahalı
Biz3kisiyiz_ Buse_Ada başlığı ile alakalı olabilir bizim o kadar zor akıyordu ki ısısına bakmak için başlığı sıkıyordum 😂
Biz3kisiyiz_ Buse_Ada dar ağızlı olandan kullandık biz ilk 6 ay 1 numaraydı cam olan sonra elimde sallarken mermere düşürüp kırdım 🙈 avent Pp aldık 😂
Biz3kisiyiz_ Buse_Ada kolik olanı mı aldınız bizim kolik olandı ama içindeki aparatı yıkamak falan zahmetliydi o yüzden ben onsuz kullandım 🙈
Sinirlibebek1 @"haticenur_asel kendi sitesi var oradan temin ettik. Biberon açıklama kısımlarında yazıyor bakarsınız 0-6 ay 1 numara gibi
Buse_Ada Sinirlibebek1 evet 1 numara aldık zaten onunla geliyor biberon direk ama hızlı akıyor çekmeden de akıyor
Buse_Ada Biz3kisiyiz_ evet aynı biberon acaba eski üretim mi böyleydi çünkü kendi sitesinden aldık 1 numara ama baya akıyor doğal akış dedi hatta üretici bebeği yormamak için böyle akıyor falan dedi memnun kalmadım
IB0908 Buse_Ada görsel ekleyemedim ama linkini ekleyeyim size https://drbrownsturkey.com/products/8-oz-250-ml-dar-agiz-biberon-tekli-paket-1?variant=36901161042070 Bu biberonu kullanıyoruz 3. Seviye ve 4.seviye biberon emziklerinde akma oluyor ama 1.seviyede asla olmadı hatta tomme tippe vardı onun ilk seviyesi çok akitiyordu yan çevir direk gelirdi onu bıraktık bunlarla devam ettik. Ağız kısmı tam oturmazsa akitabilir yada tomme tippede bizim geniş ağızdi belkide geniş ağızsa sizinde o yüzden de akıtıyor olabilir.
IB0908 Buse_Ada boru kısmı ile üstte ki plastik kısım tam oturmazsa akma yapıyor biraz ona dikkat edin bi
Zll90 Buse_Ada lansiloh , elektikli pompadan çıkmıştı mamajo- dr browns kullandım işte en iyisi lansiloh bnce
Buse_Ada IB0908 belki de 2 sene önce doğal akış değildi bebek çekmedikçe gelmiyordu çünkü firma bile ısrarla gelmesi lazım çekmeden diyor bana diyorum çocuk boğuluyor uykuda
Feyzarda 1yas hangi uc kullanmalıyım geniş kullanıyordum kırıldı yenisini alicam çok memnundum hiç akıtma yapmıyordu kolik içinde 1numara hiç gaz sancısı cekmiyorduk. Bilen varsa yazarsa memnun olurum.