Poly-ana HappyKids Cam şişe olarak aldık antikolik özelliğinden dolayı önlem amaçlı tercih etmiştik oğlum emdiği için gerek kalmadı bir kaç gündür su vermek için kullanıyorum ve oğlum hemen alıştı anne memesi kavrar gibi kavrıyor
Bebeko19 Haticex ben kullanıyorum ama çok baloncuk oluyor nedense başlıkları değişmeme rağmen oğlum emerken cuk cukk sesleri çok geliyor
Sinirlibebek1 Gaz ve meme reddi yapmayan bir biberon bizde dar ağızlısini kullanıyoruz. Dezavantaji birinde çatlama diğerinde düşünce yere kırılma yaşadık. 3. Biberonu sipariş verdik, fiyat olarak diğer biberonlara göre birazcık pahalı…
haticenur_asel Sinirlibebek1 trendyoldan mı aldınız ?Ve dar ağızlı olmasını veya başlık seçeneklerini nasıl seçeriz acaba
mLyyk HappyKids gaz sancılarımızın yoğun olduğu dönemde başladık kullanmaya. İlk kullanımda bebeğim saatlerce uyudu, gazdan asla uyuyamıyordu. 7 aylık olduk hala devam ediyoruz. Değiştirmeyi düşünmüyorum hem kaliteli hem de gönül borcum var gibi hissediyorum 😍
IB0908 HappyKids 2 farklı markada antikolik biberon kullandım ancak dr.browns bambaşka gaz sorunumuz neredeyse hiç olmadı oğlum şuan 22 aylık hala aynı biberonu kullanıyor. Akış oldukça yavaş emmedikce gelmiyor sallasanizda gelmiyor tabi ki ay büyüdükçe başlık değişiti akış hızı değişti ancak ilk aylarda ki başlıkta akma durumu olmadı diğer markada ters çevirince akıyordu. Dar ağız Pp olarak kullanıyorum camlar evet sağlıklı ancak kırılma yüzüne düşme ihtimali olduğu için riskli geliyor bana. Tek kötü yanı yada bana zor gelen yani temizliği çünkü çok çok detaylı temizlemek gerekiyor içindeki sistemi onun haricinde kötü yanı yok 🙈
Leylamoznur HappyKids anti kolik olması seçme sebebim bebekler gazlı oluyor zaten bunun dışında kullansak demek gazdan ölücekmiş
melisaugtr HappyKids gaz sancısı oluşmaması için aparatlı olduğundan ve üstüne üstlük cam seçeneği olduğu için tercih ettim. Çok memnunum iyi ki almışım, hatta biberonu ikiledik. Doğum sonrası 1 tane de bebek çantamıza aldık. 🫶🏻
Ezgiguney36- HappyKids oğlum 3 ay 10 günlük hala kullanıyorum büyüdüğünde suluk olarakta aynı markayı kullanmaya devam edicem. Hiçbir şekilde cok gaz sancısı yaşamadık . Gerçekten antikolik bir biberon. İlk zamanlar cok akıttı içerken ama 3 aya yaklaştıgında hiç akıtmadan içmeye başladı. Meme ucu değişmes gerekiyormuş sonradan öğrendim:)
kivitoannesii HappyKids doğduğu günden beri su biberonu kullanıyorum inanılmaz derecede memnundum ama gün geçtikçe sürekli yıkamama rağmen inanılmaz derecede kötü koku yapıyor temizlenmesi çok zor çok zahmetli bebeğim beş aylık olacak iki haftadır avent kullanıyorum çok memnunum şu an ama yeni doğan için bu biberon çok iyi
BabyKayra HappyKids Avent de kullandım dr browns da. En iyi biberon kesinlikle dr bronwns. Birincisi kolik biberonu çok başarılı gazı azaltıyo. İkincisi bebeğimin dişleri çıktıktan sonra Avent paramparça oldu ucu ama browns ilk aldığım günkü gibi duruyo hiç sorun yaşamadım
Biz3kisiyiz_ Buse_Ada başlığı ile alakalı olabilir bizim o kadar zor akıyordu ki ısısına bakmak için başlığı sıkıyordum 😂
Asil1602 HappyKids Kesinlikle çok memnun kaldım 16 aylık hala kullanıyorum tüm setini almıştım ingiltereden maalesef türkiyede pahalı
Biz3kisiyiz_ Buse_Ada dar ağızlı olandan kullandık biz ilk 6 ay 1 numaraydı cam olan sonra elimde sallarken mermere düşürüp kırdım 🙈 avent Pp aldık 😂