Kızım 4 yasına girdi bu sene anaokuluna başlayacak biraz farklı bir çocuk okumayı öğrendi ben kendi isteğimle öğretmedim doğduğu günden bu yana kitap okuyordum ona kendisi öğrenmek istedi bana şurada ne yazıyor şu yazan kelime o mu demek oluyor vs diye diye harflerden başlayarak öğrendi bunu çevremde kimseye söylemedim çocuğa erkenden öğretti falan diyecekler diye. Neyse çok soru soruyor insanların yalanlarını yakalayıp böyle demiştin diye yüzüne söylüyor saldırgan değil uyumlu kardeşiyle de çok uyumlu oldu ama biraz ben yapcam ben etcem diye ön planda olan bir kız bu anaokulunda soruna yol açar mı bilmiyorum. 4 yaş etkinlikleri aldım uyum sağlasın diye yaptı bitirdi soru soruyorum mesela basit toplamalar var 4 yaş etkinliğinde 2 elma ile 3 elmayı toplama mesela gösteriyorum hemen 5 diyor ben daha sormadan sayfadaki diğer toplamları da yapıyor 6 7 3 4 tamam bitti yeter üf deyip kitabı kapatıyor hepsini de doğru yapiyor ben ona bu konuda bir şey demiyorum yani anaokulundaki etkinlikleri de yapar ama sıkılıyor çok. Yani sizden öneri almak istiyorum sıkıntı çıkarır mı anaokulunda sıkıldım yapmayacağım vs gibi ya da orada bir şeyi okursa mesela öğretmeni neden öğrettiniz falan der mi ? Bana yardımcı olur musunuz kayıtta bunlardan bahsetmedim çocuğum yargılansın istemiyorum