sezer2022 Ikicocukbiranne öğretmen değilim ama merak etme kreşte nasıl yemek yemeyen çocuk yemek yiyor, uyumayan çocuk uyuyorsa o da topluluğa uymayı öğrenecektir ama esas kızının bu yeteneğini geliştirmesi için kulüplere falan yollasan, yazdıklarına bakılırsa üstün zeka olacak 🧿🥰
Ikicocukbiranne sezer2022 ya üstün zeka belirtileri yok yeğenim üstün zekalı tanısı aldı içine kapanık bir çocuk 5 dil konuşuyor vs kızımda böyle şeyler yok sadece çok meraklı ben uyumlu olsun istiyorum inşallah sorun çıkartmaz
Ozzggee Öğretmenim ama okul öncesi değil. Maşallah özel bir çocuğunuz var . Bu zeka mutlaka düzenli bir eğitimle desteklenmeli. O yüzden hemen başlasin ana okuluna . Öğretmene de durum ile ilgili bilgi verirsiniz. Onlar zaten konu da uzman sizi yargilamazlar destek olurlar. İyi bir kurum ile anlaşın
Elifkrgz Merhabaalar anaokulu öğretmeniyim, evet zaten okuldan da büyük ihtimalle RAM merkezlerine gönderilir üstün zekalı mı diye.. Anaokulunda da 4 yaş değilde 5 yaşa koyabilirler okuldaki durumuna göre..
Ikicocukbiranne Elifkrgz tam 48 aylık bilmiyorum ama 60 ay çocuklarla da gitsin istemem neticede onlar büyük becerileri farklı algıları farklı. Kayıt öncesi görüşmede söyleyeceğim bunları ama 4 yaşa gitsin istiyorum yaşıtları ile uyumlu aynı şeylerden zevk alan ayni oyunları oynayan bir çocuk olsun istiyorum
Dondurmalikahve Ikicocukbiranne Maşallah bir durumu konuşun yaşıtlarından bir üst sınıfa koyarlar diye düşünüyorum çocuğunuzun bu düzeyde ise bir büyük çocuklara mutlaka uyum sağlar. Öğretmeni de bu durumu sorarsa kendi merak ediyor öğreniyor algısı çok açık zeki bir çocuk dersiniz 🌼
Ikicocukbiranne Dondurmalikahve bir üst sınıfla olmasını da istemiyorum neticede onlar büyük çocuklar 1 2 ay bile fark eder çocuklarda bu sefer de yetersiz kalıp üzülürse diye düşünüyorum. Ağustosta randevu aldık konuşacağız öğretmenleriyle onlar bakalım ne diyecek
Alerjikrinit Ikicocukbiranne atanmadan önce özel anaokulunda çalıştım böyle durumlarda üst sınıfa koymak sandığınız gibi sorunlar yaratmaz akademik bir ortam değil etkinlikler arasında çok ciddi farklar olmuyor anlatmanıza bakılırsa üst sınıfa daha uyum sağlar bunu öğretmenler bilir siz takipte kalın yeterli
Ogretmenanneyim Ikicocukbiranne merhabalar sorun olacağını düşünmüyorum. Ama muhtemelen özel testler için yonlendirilirsiniz çünkü yüksek zekalı özel bir cocuk olma ihtimali yüksek gibi görünüyor 🥰
Ikicocukbiranne Ogretmenanneyim yeğenim üstün zeka tanısı aldı o çok daha farklı 5 dil konusuyor icine kapanık ya öyle olduğunu sanmıyorum kızım sadece aşırı meraklı bir çocuk
Zlm Ikicocukbiranne anaokulunda çok fazla toplama çıkarma tarzı ders şeyleri yaptıklarını sanmıyorum o yüzden çok sıkıntı çıkmaz bence. Ama insanların yalanları kısmına çok güldüm 😄😄 biraz benim kayinvalidenin yanıma gondersek mi onu bir ikisini yüzüne vursun
Ikicocukbiranne Zlm Sen geçen gün öyle demiştin veya ben bebektim o zaman sen bana böyle demiştin şimdi böyle diyorsun vs gibi 😄 kaynanasavar
Suuraisra Ikicocukbiranne ben okul öncesi öğretmeniyim canım. Merak etme yargılamazlar sen zorlamamışsın kendi kendine öğrenmiş ne güzel işte aksine öğretmeni çok sever diye düşünüyorum. Uyum konusuna gelirsek gitmeden bilemeyiz hiçbirimiz bi bakıyosun asla yapamaz dediğimiz çocuklar hiç zorlanmadan hiç ağlamadan koşa koşa geliyo ama bazen aaa bu kesin çok güzel uyum sağlar dediğimiz çocuklar ağlamaktan içeri girmiyo. İlk oryantasyon sürecinde uyum sağlayamaması çok normal bunu yargılama ve pes etmeden götür. Sonuçta alıştıkları bir ortamdan kurallı başka bir ortama giriyolar istememesi de çok normal. Başlarda çok ağlayan içeri girmeyen öğrencilerim oldu sonra uça uça geliyodular. İçin rahat olsun yolla bence okul öncesi eğitim çok önemli başlarda seve seve gelen çocuk çok azdır zaten. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Suuraisra Ikicocukbiranne size tavsiyem çok araştırıp iyi bir kuruma verin. Maşallah çocuğunuz zeki ilgilenmeyen bi öğretmenle telef olmasın çocuk. Ha bide öğretmeniyle bunların hepsini konuşun emin olun asla yargılamaz aksine çok iyi yerlere yönlendirebilir. Benim velilerim evde olan herhangi bir olumsuzluğu bile bana anlatırlar etkilenmiş olabilir gözlemleyin diye sizde öyle yapın hiçbirşeyi saklamayın