Poyrazsmomm Zehrade kuzum yarim kundak ilk gunden beri israrla yapiyorum kundakladigim gibi kuduruyor :( Sutumde yeterli suanlik :( Hatta bu durumda az emiyor
Zehrade Poyrazsmomm ayakta emzirmeye çalış öyle daha uzun etmiyorlar sonra o farketmeden yavasca otur ben 1 buçuk yaşına kadar öyle yaptım 40 dakika 1 saat 1 buçuk saat emiyoe ilerleyen zamanlarda
Turgutveannesi Poyrazsmomm kafasını sağa sola yapması bana kulak gibi geldi acaba ağrıyormudur ? kulağına basıb çekince ağlamaya başlarsa kulağıdır derler genelde
Poyrazsmomm Turgutveannesi kiz denedim kulagina dokundugum gibi basıyo ciglikla aglamaya :( icim parcalaniyo minim kusuma 😥
hayalperest2310 Poyrazsmomm sanki anlattıklarınız kulaktan gibi geldi bana yaşamıştık bu durumu kbb doktoruna gidin geçmiş olsun
Poyrazsmomm hayalperest2310 pazartesi cocuk doktoruma goturucem ilk eger yonlendirirse gidicem oraya da :(
Turgutveannesi Poyrazsmomm cok geçmiş olsun kuzumaaaa 🥺 kulak damcısı kullanmanız gerek ben azeriyim bizim burda böyle siz doktorunuza sorun bi ne dicek bakalım
Adaaa_ Poyrazsmomm büyüme ataklarından oluyo.. Bedeni büyürken haliyle eklemleri kemikleride ağrıyo Bebişlerin. Boyu uzuyordur
Poyrazsmomm Zehrakizim06 evet o ikinmayi nurse harweys ile maflor kullanarak çözebilirsiniz 😊 O haftada bizimde atagimiz oldu ama bu atak daha zor geciyo :(
1prensesim Poyrazsmomm Kafasini sürekli sağa sola çevirip ağlıyorsa kulakları ağrıyordur anne sütünden 1 damla damlat iyi gelecektir benim annem öyle der rahatlatirmis