2_anne_ mommyrabiss monovitti. Araştırdım internetten ve buradaki anneler de yorum yapmıştı. Paraben de zararlı bir madde. Zaten Monovit gaz yapıyor çoğu bebek de aynı durumu yaşamış. Instagram’da bir hesap da paylaşıyormuş bu tür içerikleri mühendis baba mı neydi tam hatırlamıyorum kullanıcı adını.
Nihan32 2_anne_ MONOVİT – C, metil paraben (E218) ve propil paraben (E216) içerir. Yazan bu araştırmaniz doğru
2_anne_ selinbeb evet yaş aralığı büyük ama eczacı dahi çocuklarına vermiş ilk çocuğunda memnun kalmış yeni olan bebeğine de veriyormuş. Çoğu kişi memnun ben de memnun kaldım şu an bir sorun yok
yarenaslan Saglik ocaginin verdigi mahvrtiyo cocuklari cok gaz yapiyo kullanmayin sakin. Ocrana gectim bende gaz falan yapmiyo ama her verdigimde kusuyo o yuzden baska bakicam bende
Adenmoms68 Deletedmom_70 bende internetten alayım o zaman iyiki almamısım bu arada bana link verir misiniz ben ilk defa alıcam yanlıs almim ocean d vitamini ve demir 4 bucuk aylık kızım için kullanıcam kacar damla onuda yazarmısınız zahmet olmazsa size eger kusura bakmayın
evva17_ suiseser Nurse harveys D, A, ve C vitamini destekli. Doğum yaptığım hastane önermişti aldık memnun kalınca devam ettim.