GunesSila suiseser valla Dr.thomson var onu kullanıyorum bebeğim 3 günlükken sarılıktan yenidoğan a yatmıştı 5 gün kalmıştı hastane çıkışında Yenidoğan doktoru o markayı önermişti
[silindi] Nihan32 Oğlumu mahv etti o saglık ocagında verilen Cocuk inim inim inledi resmen en son attım çöpe özele götürdüm Ocean basladık Çokta memnunum Sizde Doktora danışıp Başlayın, Saglıkla büyütün😊
Nihan32 [silindi] eşimi eczaneye yolladım hemen görüştüm eczanedekilerle onlarda kullanmayın dedi oceani sordum içeriği iyi Bi sorun yok esim almış ilaçı Bebekte çok halsizlik oldu sağlık ocağını verdiğini kullanınca 😪 sağlıkla büyüsün sizinde yawrunuz
kenankaan suiseser her iki çocukta da pedia d kullandım memnunum. Tahlillerinde d vitamini de istenilen değerlerde çıktı hep
[silindi] Nihan32 Amin Çok Sagol Ocean İçeriği temiz İçerdiği Bileşim Zeytınyagı sadece Herhangı Bı katkı Maddesi İçermiyor Güvenle Kullanın Geçmiş Olsun 👋
Ezgi-123 suiseser pedia d kullanıyorum bittiğinde ocean almıştım herkes öneriyor die bebeğim içince kusacak gibi oluyordu yutmuyordu o yüzden elimde patladı pedia d aldım tekrar ondan memnunum o tepkileri vermiyor.
Aslan1 2_anne_ nedense vitaminler gaz damlaları bebekler de bazen test etki yaratıyor gazlı bebek daha gazlı ağlamayan bebek dağa çok ağlıyor ben kullanmıyorum ama doktora gittiğimde tekrar konusucam
2_anne_ mommyrabiss monovitti. Araştırdım internetten ve buradaki anneler de yorum yapmıştı. Paraben de zararlı bir madde. Zaten Monovit gaz yapıyor çoğu bebek de aynı durumu yaşamış. Instagram’da bir hesap da paylaşıyormuş bu tür içerikleri mühendis baba mı neydi tam hatırlamıyorum kullanıcı adını.
Sedoa_ suiseser bizim doktor youplus verdi ocean ver herkes onu övüyor dedim o pek yükseltmiyor o yüzden vermiyorum dedi.
Mihri-mah Sedoa_ doktorlar o ilaçtan para kazanmıyor ondan alma demiş özel alıyorsunuz reçete ile değil