Sirretnur Çok olumsuz telkin veriyorsunuz kendinize, ben yemek yiyemiyordum banyo yapamıyordum kolum uyuşuyordu çenem kitleniyordu. Ben bile toparladysam herkes toparlar
designofflove Annebbk evet doktor vermişti uzun yıllar çektim ben bir gün atak sırasında üniversitede kampüsündeki doktorun yanına girivermiştim sağ olsun o kadar iyiydi ki damla uzun süreli antidepresan yerine anlık o an atıp direkt etki..
Nobahari Bezelye03 Merhabalar. 50 mg selectra kullanmamı istedi. Sizin mg ve isim neydi ilacın acaba? İnşallah bi cesarette bana gelir :(
Senosaslan Annebbk ben baş edemiyorum artık savaşmayı bıraktım ataklarım gelince sakince geçmesini bekliyorum 1 kaç gün bazen 1 hafta istemediğim hiç bişeyi zorla yapmıyorum telefonla bile konuşmuyorum gerekmedikçe
1Dost Annebbk ilk başlarda çok şiddetli oluyor yani benim ilk 2 atağım kalp krizi gibi oldu gözlerimi açamadım nefes almayı unuttum bayağı ağladım titredim yanında birisi sana telkin vermeden sakinleşemiyosun ama zamanla geleceği zamanı anlayıp sakin geçirme yada kendini sakinleştirme yöntemini anlıyorsun şahsen benim öyle oldu 3 kere yaşadım ilaç ve terapiyle atlattım
designofflove 1Dost öncelikle çekirdek kelimesi atak sırasında size yüklenen kaygı cümlelerinde saklı. sonra o kaygının kaynağını buluyorsunuz genelde çocukluk travmasında oluyor. genetik de olabilir ama bulduktan sonra çorap söküğü gibi gelir. terapilerde de bu kaygının kaynağı bulunmaya çalışılır zaten
Senosaslan 1Dost evet bi sefer acillik olup 2 sefer sakinleştirici yaptılar acilde çarpıntıdan dolayı çok zor normale döndüm terapi gerektiriyor ama özeller çok pahalı maalesef
1Dost Senosaslan sosyal hizmet binasında ücretsiz psikolog desteği oluyor e devletten başvuru yapın dönüş olmazsa tekrar başvuru yapın ben o şekilde 10 11 seans terapi aldım
designofflove 1Dost atak sırasında ne hissediyorsunuz içinizden ne geçiyor? benim kalp atışlarım hızlanır öleceğim sanardım her şey bir anda hızlı oluyo gibi gelirdi yavaşlamak durmak oturmak hatta cenin pozisyonuna geçmek isterdim ve kulağıma sürekli biri yalnızsın yalnız başına öleceksin derdi sanki kafamda bunlar dönerdi. benim çekirdek kelimelerim ölüm ve yalnızlık bunu çözdüm neden olmuş onu çözdüm geçti 👍🏻
1Dost designofflove benimki beden değil beyin yorgunluğu 6 yıllık evliyim 4 senesi hastanede geçti bi evladımı kaybettim 3 kere ölümden döndüm 2 çocuğum erken doğdu çok şeyle Başetmek zorunda kaldım aynı Zamanla eşimle olan sorunlar ilk önce evden çıkmamaya başladım kimseyle konuşmak istemedim çocuklara bağırmaya vurmaya başladım akşam yatınca bunlar aklıma geldi ve ilk atağım oldu çocuklarım geldi gözümün önüne. Nefes almayı unuttum gözlerimi açamadım kulağımda sadece çocuklara yaşattıklarım çınladı. Sonrasında bu ben değilim ben çok mutlu bi insandım dedim soluğu psikiyatri ve psikologda aldım yaklaşık bi senedir ilaç kullanıyorum 10 11 seans terapi aldım ve kurtuldum artık kendimi seviyorum eşimi kale almıyorum sadece çocuklarımla nasıl mutlu olurum onu düşünüyorum
designofflove 1Dost çok üzüldüm, çok güçlüsünüz onca acıya dayanmışsınız siz de insansınız hayatta her şey olabilir anneler de insan.. geçmiş gitmiş çok mutlu oldum adınıza 🌸 Rabbim acılarınızı unutturacak kadar mutluluk versin size