Annebbk sende şu izzet güllüyü denesene bi. Ben tekrar deneyeceğim belki sana da faydası olur. Benim ilk bu çok aşırı anksiyetelerim izmir depremiyle başlamıştı. Kızım 4 aylıktı daha. Evde hasar olmadı ama mahsur kaldım ben evde çünkü merdivenler hasar görmüştür belki diye inemedim ve apartman boşalmıştı beni kimse almaya gelemedi 15 dakika terasa çıktım orda bağırdım sürekli yardım istedim. Aşağıdan hep benimle konuştular o sırada birkaç deprem daha oldu aklımı kaybedecektim. Apartman kapısını açamadılar sonra birileri geldi açtılar ben aylarca evime giremedim. Annemde kaldım falan. Sonra zorda olsa evde kalmaya başladım 3 sene olcak 1 gün bile aklımdan silinmedi. Her gün ya olursa diye diye seneler geçti. Sonra geçen sene kasım ayında izmirde deprem oldu çenem kilitlendi gene evde kalamadım bikaç gün ve sonra psikoterapiye başladım iyi geldi ama çok uzun süre gitmem gerekiyodu maddiyattan gidemedim. Sonra zaten o büyük deprem oldu benim hayatım kaydı. İzmirde olmama rağmen onu gördüğüm günü hiç unutmuyorum. Sabah uyandım gruptan atmışlar deprem diye anlamadım bile nerede olduğunu gözümü açtığım gibi iki çanta hazırladım kızımı aldım kucağıma indim aşağı elim ayağım titriyo. Pijamalarla çıktım. Anneme gittim. Aynı akşam corona olduğumu öğrendim. Eşim 1 hafta işe gidemedi ben corona olunca. Yoksa yine evde duramazdım. Sonra aylarca kardeşim bende kaldı. Şimdi şimdi yalnız kalmaya başladım. İşte corona geçince başlamıştım ilaca. Mahvetti beni ama herkeste öyle olmaz tabi. Yani bilmiyorum deneyebiliriz bence izzet güllüyü