MeTeCa Pearl68 Evet hatırlamıyorum ama doğumdan sonra 3-4. aylarda rahatlamıştım galiba. Ben çok ödem toplamıştım. Diz kapaklarım falan inanılmaz ağrıyordu. Namazı oturarak kıldım bi ara. Kendiliğinden zaman içerisinde geçti çok şükür. Elçin Demirel’in ödem attırıcı hareket videoları var. İsterseniz 1 hafta deneyin. Bol su için. Belki 1 fincan yeşil çay da içebilirsiniz.
Pearl68 Nurcannn1 sizi çok iyi anlıyorum bende 27 yaşındayım diz ve bacak ağrısından ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum uzun yürüyemiyorum 2 saat yola çıksam bacaklarım şişiyor üstelik çalışan biriyim ise başlayınca napicam diye her gün düşünüyorum dediğiniz gibi başka rahatsizliklarda var bacağıma doğumdan sonra pıhtı atti varislerim çıktı hepsi birbirine giriyor Allah yardımcımız olsun yani sorunsuz sezeryan olanlara çok şaşırıyorum
Pearl68 Farketmez Rabbim şifa versin bende öyle ayakta bile duramıyorum bi misafir gelse akşama ağlayacak kadar yorgun oluyorum :( Rabbim sifamizi versin çözüm bulan biri olursa buraya yazsin lütfen 🙏🏻
Ebrushkaa Pearl68 bence bi aile hekimine gidip kan değerlerinize baktırin ben baktırdım kadin doğumdan da randevu aldim değerlerin iyi dedi ama ben hala yorgun bitkin halsiz hissediyorum dedim bu arada decavit d vit ve kan ilacı kullaniyordum decavit artik yeterli gelmez aktif emziriyorsan dedi bende ek gıdaya gecmedik daha beni emiyor dedim elenatal yazdı o beni topladı biraz.
Deletedmom_73 Pearl68 Benimde bel ağrım oluyordu, kizimin altını üstünü değiştirmek zor oluyordu, ama 6. Ayda geçti şükür bilmiyorum, her sezaryen olanda oluyor mu ama geçmiş olsun ❤️
Kbrdn Pearl68 sızde sıpınal mı oldunuz yada epudral ben ona baglıyom ya 😔cocuk 3 yasında ayak tabanı dız baldır romatızma dıyorlar o da yenı yenı teshıs kondu ıltıhap varmıs ama adetken daha da artıyor
Kbrdn Nurcannn1 spınal mınıcık ıgne olabılır ama spınalde kullanılan anestezı maddesı ıle geneldekı aynı degıl o ılaca da reaksıyon verılmıs olabılır ve bıse bel agrısı yapıyorsa ondan once hıcbıse yoksa hamılelıkte bel agrısı vs yuzde doksan spınal oldunu dusunurum ben dr lar kabuş etmez o ayrı ama genel anestezı ıle dogum yapmıs hıc kımsede bacak agrısı bwl agrısı duymadım 45 yasında doguranları bılıyorum hıcbıseylerı yok
Pearl68 Kbrdn ya herkes belden olan daha iyi dediği için belden oldum genel mi olsaydık acaba ben çok kötü durumdayim
Nurcannn1 Kbrdn vallahi bilmiyorum ben spinale bağlamıyorum bana o önemli dokunun kesilmesinden kaynaklı gibi geliyor belki de spinaldendir ama sonuç olarak sezaryen her şekilde çok zor insanın sağlığına büyük darbe en azından bünyesi zayıf olanlar için