Pearl68 aynı sorunları ben de yaşıyorum bacaklarıma baldırlarıma vuran ağrılar yaşıyorum acayip acayip yerlerim ağrır oldu sezaryenden sonra 26 yaşındayım minyonum 22-23 gibi duruyorum ama gel içimi sor 80 lik nine benden sağlamdır yani sezaryenden sonra asla eski sağlığımda hissetmiyorum kendimi enerjik bir insanım hareketliyim çok ama ağrılardan dolayı çakılıp kalıyorum bel ağrısı da yaşıyorum kasık leğen kemiği ağrısı da iç bacaklarım bile acıyor ayağıma kadar bile sızlama hissettiğimi biliyorum bazen yürüyemez oluyorum tekliyorum yürürken bir süre sonra geçiyor 4 ay 10 gün oldu doğum yapalı. Başka sorunlar da yaşıyorum yine sezaryen yüzünden. Bence bütün mesele tam vücudun ortasından kesilmemiz ve fasya denen bağ dokusunun kesilmesi çok kuvvetli ve geç iyileşen bir doku bütün vücudumuz bu dokuyla kaplı bütün problem burada bence bazıları spinalin etkisi diyor ama bunun omurgaya giren minicik bir iğneyle alakası olamaz bana kalırsa. Cidden zamanla bunlardan bu ağrılardan kurtulan varsa bana da yazsın insan ne zaman düzelicem eskisi gibi hissedicem diye bekliyor..