Deletedmom_73 Pearl68 Benimde bel ağrım oluyordu, kizimin altını üstünü değiştirmek zor oluyordu, ama 6. Ayda geçti şükür bilmiyorum, her sezaryen olanda oluyor mu ama geçmiş olsun ❤️
Kbrdn Pearl68 sızde sıpınal mı oldunuz yada epudral ben ona baglıyom ya 😔cocuk 3 yasında ayak tabanı dız baldır romatızma dıyorlar o da yenı yenı teshıs kondu ıltıhap varmıs ama adetken daha da artıyor
Kbrdn Nurcannn1 spınal mınıcık ıgne olabılır ama spınalde kullanılan anestezı maddesı ıle geneldekı aynı degıl o ılaca da reaksıyon verılmıs olabılır ve bıse bel agrısı yapıyorsa ondan once hıcbıse yoksa hamılelıkte bel agrısı vs yuzde doksan spınal oldunu dusunurum ben dr lar kabuş etmez o ayrı ama genel anestezı ıle dogum yapmıs hıc kımsede bacak agrısı bwl agrısı duymadım 45 yasında doguranları bılıyorum hıcbıseylerı yok
Pearl68 Kbrdn ya herkes belden olan daha iyi dediği için belden oldum genel mi olsaydık acaba ben çok kötü durumdayim
Nurcannn1 Kbrdn vallahi bilmiyorum ben spinale bağlamıyorum bana o önemli dokunun kesilmesinden kaynaklı gibi geliyor belki de spinaldendir ama sonuç olarak sezaryen her şekilde çok zor insanın sağlığına büyük darbe en azından bünyesi zayıf olanlar için
Kbrdn Pearl68 ben genel olacaktım son anda covıd oldum hastane almadı devlet hastanesıne gıtmek zorunda kaldım o zmanşar oyleydı ve hıc kımse derdomı dınlemededı ustelık benım farklı bı durumum vardı amelyathanede dersun dedıler orda da dınlemedıler benı panık yaptım sandılar sakınlestırıcı vurdular bana yasaktı halbukı
Naz-K Pearl68 bende doğum yapalı 32 gün oldu , düz kapağım , bacağım ve bileklerim de şiddetli ağrı var. Yalnız bebeğime baktığım için de dinletemiyorum doktora da vakit bulup gidemedim. Siz bir çözüm bulabildiniz mi ?
Pearl68 Naz-K malesef bebeğim 6 aylık oldu hala aynı sorun devam ediyor 3. Bir doktora gideceğim agri kesiciler kullanıyorum hareket edince agri ve şişlik oluyor