Twinnmom HasGok-001 Oğlum 17 aylık saçlarını hiç kestirmedik ve baya uzadı üst tarafı her zaman bağlıyorum yoksa önünü göremiyor ki uzatmayı da biz istemiştik ☺️
ikibebebiranne_ Visnelivotka nerden aldınız tişörtünü bol ya çok güzel duruyor tişört ve şort nereden ?
ikibebebiranne_ HasGok-001 sadce saçı mi bacım üstüne başına da bişey alacağım zman giydircegim zmaan bir karisiyor görsen 😂 seninki kaç yaşında
AlinaEmreHan1 HasGok-001 bende o şekil seviyorum ama saçları dik olduğu için yapamadım😂 Sen yaptır bakma kimin ne dediğine. Bide çocuğum Zayıf olmasıyla saçını o şekil yaptırıp bağlamanın ne alakası varmış anlamadım
HasGok-001 AlinaEmreHan1 çok heves ediyorum yaa umarım karşı gelmeleri devam etmez yoksa yapamıcam içimde kalıcak
HasGok-001 AlinaEmreHan1 çok heves ediyorum yaa umarım karşı gelmeleri devam etmez yoksa yapamıcam içimde kalıcak
HasGok-001 benoyleuygungordum_ doğal yağların bir çok şeye faydası var gerçekten kısacık kirpiklerimi bi kaç çeşit yağla baya uzatmıştım 😂
HasGok-001 benoyleuygungordum_ doğal yağların bir çok şeye faydası var gerçekten kısacık kirpiklerimi bi kaç çeşit yağla baya uzatmıştım 😂
Duyguilaymert HasGok-001 oğlumun saçlarını yaklaşık 1 buçuk sene o modelde kullandım o kadar yakışıyordu ki esimde bende cok seviyorduk ama sonunda çevre baskısı yüzünden kestirdim bunuda en yakınımdakiler yaptı hala resimlerine baktığım da üzülüp pişman oluyorum o yüzden kimseye aldırış etmeyin
HasGok-001 Duyguilaymert eşim de seviyor ama sırf dediğin gibi aileden dolayı cesaret edemiyoruz bir de etek giydirin çocuğa falan diyorlar
Minikkusuumm HasGok-001 şuan bizim saç modelimiz öyle yanları kestirtik üstler baya uzun ama aşırı ince telli ya kayıyor bağlarken sanırım biraz daha uzaması lazım
bebetom08 Yahu kime ne be.. Biz de uzattık altları kestirdik bağlıyoruz üstten Büyüklerin hoşuna gitmiyor tabikide. Bizim kararımız bizim çocuğumuz Hevesimizi alınca normale dönücez zaten Hiç umrumda olmaz kimse
HasGok-001 bebetom08 aynen öyle sanki yirmi yaşına kadar zorla saç bağlıcaz heves ediyoruz içine ediyorlar