kenankaan HasGok-001 ya ne bileyim kestikçe kalınlaşır diyorlar da genetik aslımda. Benim saçlarım çok sık. Zaten oğlanlar bana benziyor. Kendileri seyrek. Zamnediyorla tki kendileri gibi olacak
HasGok-001 kenankaan Benim saçlarım da çok sık ve kabarık annem çok nadir kesildi diyor mesela onunla alakası yok bence de
ikibebebiranne_ Ben bagliyordum iki yaşına kadar eşimin ailesi kestirin uzatmayın bağlamayin diyodu inadına baglardim iki yaşından sonra kendisi bağlatmak istemedi şimdi 3 buçuk yaşında soruyorum yine istemiyor kendisi istemeyince saygı duyarım oglusuma 😍
ikibebebiranne_ HasGok-001 sadce saçı mi bacım üstüne başına da bişey alacağım zman giydircegim zmaan bir karisiyor görsen 😂 seninki kaç yaşında
HasGok-001 benoyleuygungordum_ hem uzatıyor hem de parlak bakımlı yumuşacık oluyor cildi için mi kuruluk mu vardı
benoyleuygungordum_ HasGok-001 alerji döküntüsü vardı doktorumuz önce hindistan cevizi yağı kullanın geçmezse kortizonlu krem veririz dedi ama hindistan cevizi yağıyla geçti çok şükür
HasGok-001 benoyleuygungordum_ doğal yağların bir çok şeye faydası var gerçekten kısacık kirpiklerimi bi kaç çeşit yağla baya uzatmıştım 😂
HasGok-001 benoyleuygungordum_ doğal yağların bir çok şeye faydası var gerçekten kısacık kirpiklerimi bi kaç çeşit yağla baya uzatmıştım 😂
Twinnmom HasGok-001 Oğlum 17 aylık saçlarını hiç kestirmedik ve baya uzadı üst tarafı her zaman bağlıyorum yoksa önünü göremiyor ki uzatmayı da biz istemiştik ☺️
ikibebebiranne_ Visnelivotka nerden aldınız tişörtünü bol ya çok güzel duruyor tişört ve şort nereden ?
AlinaEmreHan1 HasGok-001 bende o şekil seviyorum ama saçları dik olduğu için yapamadım😂 Sen yaptır bakma kimin ne dediğine. Bide çocuğum Zayıf olmasıyla saçını o şekil yaptırıp bağlamanın ne alakası varmış anlamadım
HasGok-001 AlinaEmreHan1 çok heves ediyorum yaa umarım karşı gelmeleri devam etmez yoksa yapamıcam içimde kalıcak
HasGok-001 AlinaEmreHan1 çok heves ediyorum yaa umarım karşı gelmeleri devam etmez yoksa yapamıcam içimde kalıcak