Oykuefe hanımefendi ben uzman değilim siz herhalde kendi kafamdan uydurduğu mu falan düşünüyor sunuz. Benim kızım 4 yaşında 4 yıl önce Çocuk doktoru yenidoğan doktoru 2 yaşa kadar anne sütü yada formül mama verilir inek sütü önermiyoruz inek sütü zararlı ama fermente hali zararlı değil demişti. Sütün fermente hali zararlı diye ben hiçbir uzman dan duymadım. Bunu bence duyduğunuz uzmana sorun siz bilgi versin size. İsteyen istediğini versin. Siz sorun yaşamadığınız için böyle konuşmanız çok normal aksi olsa asla böyle konuşmasınız. 2 çocuğumda da sütten dolayı sorun yaşadım ben. Bana göre zararlı size göre faydalı. İsterseniz cips kola çikolata verin. Bize doktor illa süt içir demedi. Süt içmesi şart değil hiçbir çocuğun gereksiz bir besin bana göre. Herkes kendi bildiği yapsın zararlarını söyledim diye tepki vermeniz mantıksız olmuş. Pınar içim süt VS araştırın içinde bozulmasın diye bir madde var sağlığa zararlı. Aşırı şeker var. Nasıl yapıldığını biliyor musunuz sizce paketli ürünler sağlıklı mı?neyse herkes kendi bildiği doğruyu yapsın.