Ask17 -Ebru- açık açık yazamadım dikiş yarasının kapanması tabiki daha az sürmüştür. Ama madem anlaşılamadım onuda söliyim ben 6ay ilişkide baya zorlandım ve tam olarak olmadı diyebilirim. Tam 6ay sonra asla acımadan eskiden olduğu gibi canım yanmadı ve görüntü olarakta hiçbişey kalmamıştı.
Konul95 Benden fazla dikisi olan yok sanirim burda :D 20 dikisim vardi makata kadar kesilmistim oturamiyordum her gun agrikesici fitil kullaniyordum ama simdi eskisi gibi. Eski haline dondu . bende cok takmistim kafaya acaba oylemi kalicak diye
32Merveserin32 -Ebru- hahaha İlk gördümde bende tanıyamamstım cnm doktora kostum ertesı günü cok korkunc geldi 😃
-Ebru- Ask17 dikişlerim iltihaplanmış 😕 vajinam enfeksiyon kapmış dr fitil verdi vajina için kullanamadım vajina girişi neresi bilemedim ya o derece 😖
-Ebru- 32Merveserin32 devlet hastanesi mahvetti beni ya ilk yanlış diktiler tekrar dikildi bilmiyorum nası iltihaplandı 😑
Akydt Findiklarim9227 yok canım düştüler 1 ya da 2tane var sanırım elime gelen. Batikon her gün sürmüyorum açıkçası yaa aklıma geldikçe acaba ondan mi düşmesi gecikti🤔
Funymumy -Ebru- doktorum estetik dikiş yaptım demişti o an acıdan istemiyoruum diye bağırmıştım sonra anladım para verip yaptıran olduğunu allah razı olsun eskisinden iyi şuan 😅