Eczesra1 ben tüm yaptıklarımı yazayım başta yarım kundak ve beyaz gürültü yaparak ayağımda sallayıp uyutuyordum. gündüz uykularında kestim bunları sonra bir akşam çok sıcaktı diye bide sıkışıyor gibi geldiği için kundak yapmadım baktım uyuyor gürültüyü de iki üç gece sonrasında kestim baktım yine uyuyor çok huzursuz olduğu geceler başa sardık ama kundak gürültü desteği. hala gece uykusuna sallıyorum ama maksimum 10 15 dk dalıyor hemen uyku saatiyse. Gündüz uykularında hiç ayakta sallamıyorum emip uyuyor geceleri yorgunsam ayakta sallıyorum değilsem kucakta sallıyorum. Beyaz gürültüm de hep aynı Spotify da range hood(soft) başka ses açmıyorum sanırım sesi duyunca uyumam gerekiyor diye şartlanıyor yardımı olur umarım. Uyumayan bebek çok zor psikoloji zorluyor. Allah yardımcın olsun. Emziriyorsanız da şunu da eklemek istiyorum başlarda benim bebeğimin de çok gazı oluyordu uyuyamıyordu kuru kayısı ve kuru incir hoşafı yapıp içtim bol bol rahat gaz çıkarmaya ve kaka yapmaya başladı. Bebiş rahatsız olunca uyuyamıyor belki işinize yarar. Damla vs kullandım hiç işe yaramadı.dip not olarak da çok zor biliyorum ancak sakin kalmaya stresli olmamaya Çalışın uyutmaya karar verdiğinizde çok etkileniyorlar bizden.kablosuz kulaklık takıp müzik dinleyerek pozitif hissedip uyutmaya çalışabilirsiniz. 15 dk eşinize bırakın bebişi deşarj olup motive olup uyutmayı deneyin. Kolaylıklar diliyorum 🥰