Mine01 Minigim38 bende kullanıyorum ama böyle birseyle hic karşılaşmadım, bebegim hemen tüketmediği icin 2 3 hafta bile dolaptq kaldığı oluyor
Minigim38 Mine01 benim bebeğim de hemen bitirmiyor 1 kaşık anca yiyor ama böyle oluyor anlamadım tadında değişiklik olmuyor ama rengi kırmızı oluyor
Leo2020 Minigim38 yok ben anladım dediğini uzun süre durunca bizde de oluyor ama 2-3 güne olmuyor yani onu demek istedim
-Manolya- Minigim38 minik minik olanları var labnelerin 8 li satılıyor onlardan alıyorum tek kutusu 2 seferlik olacak şekilde yediriyorum taze taze
Minigim38 Bakın böyle oluyor tadı normal ama renk bu içindeki sarılıklar kızımın eseri sagolsun onu görmezden gelin😂
Sebusebu Minigim38 ilk defa böyle bişey görüyorum. İnternetten baktım simdi pembe küf diye bişey varmış bakteri bulaşıyormuş sanırım meyve sebzelerden bi araştır istersen dolabı tamamen boşalt camasır suyuyla temizle. Bi tane daha al eğer aynısı olursa bu resimde dursun aldıgında ki fişin de dursun pınara şikayet yaz bi gariplik var normal değil https://www.muratbey.com.tr/peynirlerimizde-gorulebilen-pembelesme-hakkinda
Sevde123 Minigim38 pınar markanın küçük porsiyonluk labne peynirleri var kızlarım için onu alıyorum bozulma derdi olmuyor ona da bakabilirsinz