Oglunasikbiranne08 Minigim38 bio gurme organik labne alıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım. Sizde deneyin bi bence . Sizinki bozuluyor sanırım hemen .
Minigim38 Oglunasikbiranne08 tadında faln hiç değişiklik olmuyor ama kıpkırmızı oluyor anlamadım ki nerden alıyorsunuz acaba onu
LaMamaDellaCicala Minigim38 kiri marka alabilirsiniz icerigi daha temiz bide kapsul seklinde olan yagli peynirleri var hem ac bitir oluyor
Leo2020 LaMamaDellaCicala bunun da içeriği temiz bu arada incelemiştim ben peynir kültürü tuz ve süt var
Leo2020 Minigim38 biz de onu kullanıyoruz ama bizde öyle bir sorun olmuyor yani 2-3 güne olmuyor uzun süre geçince oluyor tabi de. Buzdolabında mı acaba sıkıntı
LaMamaDellaCicala Leo2020 eger buzdolabinda sıkıntı oldugunu dusunuyorsan ki havalar isindi peynir vs dolabin arka tarafina dogru koy o taraf daha soguk oluyor ben bebegin esyalarini oyle yapiyorum
LaMamaDellaCicala Leo2020 evet ben isvicredeyim buranin alpenzeller diye bir markasi var peynirleri harika diye ondan aliyordum bebege ama istahla yemedi🥴kiriyi meyve ile bile yiyor cheesecake yemis gibi oluyor😂🥰
Sebusebu Minigim38 nasıl yani çok şaşırdım ben 1 bucuk yıldır alıyorum hiç böyle bişey görmedim. Resmini cekip pınara gönderin bi anormallik var. Ben de 2 hafta acık kaldıgı oluyor renk koku tat hiçbirşey değişmiyor
Mine01 Minigim38 bende kullanıyorum ama böyle birseyle hic karşılaşmadım, bebegim hemen tüketmediği icin 2 3 hafta bile dolaptq kaldığı oluyor
Minigim38 Mine01 benim bebeğim de hemen bitirmiyor 1 kaşık anca yiyor ama böyle oluyor anlamadım tadında değişiklik olmuyor ama rengi kırmızı oluyor
Leo2020 Minigim38 yok ben anladım dediğini uzun süre durunca bizde de oluyor ama 2-3 güne olmuyor yani onu demek istedim
-Manolya- Minigim38 minik minik olanları var labnelerin 8 li satılıyor onlardan alıyorum tek kutusu 2 seferlik olacak şekilde yediriyorum taze taze