Kizim16 civcivannesi_ bende bugun başladım paylaşımınızı gördüm. Darısı başıma. 🤣 2 mil yapabildim anca bakalm arttiricam 3 mil ile devam ederim hep
Feyzosumunannesi Kizim16 Ben sadece diyet yapıyorum bebeğim ile çok yoruluyorum yani 1 ayda belki 3 kez leslie yapmışımdır
incinur17 civcivannesi_ emziriyor musunuz? 6 aylık kızım, emziriyorum acaba sütümü azaltır mı? Ben de çok istiyorum eski kıyafetlerimi giymeyi🫠 Tebrik ediyorum bu arada maşallah
civcivannesi_ incinur17 emziriyorum ama eskisi kadar değil oğlum 13 aylık oldu uykudan uykuya istiyor diyete vs başlamak için oğlumun biraz büyümesini bekledim ben. Sütüm zaten hep çok azdı yediğim şeyler kilo yapmaktan başka bir işe yaramadı
civcivannesi_ Kizim16 kendinizi çok sıkmayın ilk bir hafta vücudunuzu alıştırın umarım bir an önce istediğimiz kiloya ulaşırızzz
civcivannesi_ Prenses__annesi ayy ne güzel bende 75 ile girdim doğum sonrası 62ye düştüm emzirme döneminde süt yapsın diye lokmaya düştüm sonuç bi baktım 70 olmuşum çok şükür ki gidiyor zamanla
OmerAsaf00 civcivannesi_ o lokma yüzünden. 10 kilo aldım. Çok şükür verdim o kiloyu. Şuan doğum öncesi kilomu vermeye çalışıyorum bir 10 kilo daha gitmesi lazım
civcivannesi_ Cevizadam her acıktığımı düşündüğümde 1 bardak su içiyordum aç olmadığımı sadece duygusal bir açlık olduğunu kendime anlatıyordum. Kendimi tutuyordum açıkçası.
civcivannesi_ Cevizadam dukan birası da içmeye başladım ve fazlasıyla beni tok hissettirdiğini farkettim
muratnannsi civcivannesi_ kac ayda verdnz 70 kiloyum ve ideal kilom 60 ama veremiyorum hep abur cubur yemekten
civcivannesi_ muratnannsi emziriyorum ama uykudan uykuya oğlum 13 aylık biraz büyümesini beklemiştim ben diyet yapmak için
kenankaan Ya ben de 75ten 63 e kadar iyi indim. 63 temtakıldım iki aydır. Direnci koramıyorum. Önerisi olan var mı
civcivannesi_ kenankaan diyet egzersiz yapıp bol su içmenize rağmen hala yerindeyse kilonuz detoks suları deneyin baktınız durum yine aynı bu kez 1 2 günlük ara vermeyi deneyin
muratnannsi civcivannesi_ ay teşekkürler .oglen uykusuna yatırdığım gbi yarn başlıyorum bende .yemek olarak ne yiyorsunz. Yemek olayi coo sknti