balbocegi788 öncelikle teşekkür ederim eşimle elbette dışarda yiyoruz misafirim de geliyor. Dışarda yediğimiz zaman genelde şiş tavuk veya kuşbaşı et yiyorum bol salata ile ekmek kesinlikle tüketmiyorum köfteciye gidiyorsak da yine aynı şekilde ekmek yemiyorum. Tatlı vs sevdiğim için o tür yerlere gitmiyorum eşim yemek istese bile ben kendimi tutuyorum yersem bile onun tabağından 1 çatal alıp bırakıyorum göz hakkı diyee :) kendimi frenlemeyi öğrendim gün boyu ağzım durmazdı her acıktığımı düşündüğümde bir şeyler yemek istediğimde su içiyorum ve kendime aç olmadığımı söylüyorum kilo vermeye başlayınca insan zaten yemek istemiyor haftada 1 gün pazar günleri benim ödül günüm o günde sabah normal kahvaltımı yaparım öğlen de istediğim canımın çektiği yemeği yerim hamburgerse hamburger arkasından da bir tatlı gömüyorum ve günü erken bitiriyorum. Pazartesi günü tartılmıyorum öğünleride çok hafif tutmaya çalışıyorum pazar günü yediklerimi de unutuyorum bir yerden başlamak lazım ertelemek çözüm değil