Bssraa2 defneemomm ben rahatsız oldum demedim ki sadece bebeğim uyanıyor uyuyamıyor dedim uyumadıkça huysuzlanıyor ve çok yoruyor beni, artık bir noktadan sonra bende de kafa kalmıyor :)
Bssraa2 PamukPrensesannesii benim bebe öyle değil maalesef uyumuyor alışsın diye gittim misafirlerin içine girdim parka gittim kafeye gittim sese alışsın dedim ama yok uyumadı saatlerce, eve gelir gelmez uyudu hemen
Bssraa2 defneemomm evet küçücük bebeğe rahatsız olma ağlama uyu diyemem değil mi ama 5 aylık daha laftan anlar mı ki sizce? gerçekten şaka mı yapıyorsunuz 😀
Bilgeebaby Bssraa2 ara sen şimdi şikayet et mahalle düğünüde olsa izin almış olması lazım ve belli desibele kadar izin var
Bssraa2 Bilgeebaby özel günleri diye biraz bekleyeceğim bakalım eğer çok geç saatlere kadar oynamaya devam ederlerse şikayet ederim
defneemomm Bssraa2 ben kötü bir şey demedim zaten sizi haklı buldum siz iyi misiniz? 😂😂 saldırıya geçiyorsunuz anlamadan😂😂😂
Kayraaa59 Bssraa2 resmî izin 24:00 öncesinde şikayet dahi etseniz işlem yapılmaz. Sonrasında kolluk kuvvetlerinin insiyatifine kalmış sadece uyarı da yapabilir ceza da kesebilir
Bssraa2 Kayraaa59 teşekkür ediyorum bakalım beklicez mecbur umarım çok geçe kalmadan bitirirler düğün sahipleri düğünü :)
Dfncgdm2022 Bssraa2 suan sekınle aynu durumdayım okulda mezunıyet balosu yapıyorlar cocuklarda bır guzel eglenıyorkı 😂😂😂benım kızım uyudu ınsallah uyanmazyaaa
Bssraa2 defneemomm yok saldırya geçmedim gerçek diyorsunuz sandım valla ne biliyim devreler yandı uykusuzluktan benim😀😭
Mira__ Bssraa2 12 e kadar geçen bizimde vardı 12 de polis siren sesiyle geldi ve kapattırdı herkes toplandı.
Mira__ Bssraa2 çok mu yakın peki arka odaya filan alabilme şansınız olsa. Bizim çocuk odası arkada olduğu için kapıları komple kapatmıştım bir nebze olsa sesi bastırmak için. Ses gelse de uyumuştu gene.
Bssraa2 Mira__ evet çok yakın bahçe duvarlarımız beraber bu gece uykusuz geçicek sanırım uyndı dört beş kez teşekkür ediyorum önerniz için 😇🌸