Mira__ Bssraa2 çok mu yakın peki arka odaya filan alabilme şansınız olsa. Bizim çocuk odası arkada olduğu için kapıları komple kapatmıştım bir nebze olsa sesi bastırmak için. Ses gelse de uyumuştu gene.
Bssraa2 Mira__ evet çok yakın bahçe duvarlarımız beraber bu gece uykusuz geçicek sanırım uyndı dört beş kez teşekkür ediyorum önerniz için 😇🌸
Halimea Bssraa2 mahalle düğünleri beni de sinir ediyor. Önceden umurumda olmaz bende kalkar oynardım. Çocuk olunca çok zor sesten de korkuyorlar geçen hafta yaşadım gece 1 kadar sürdü . Pencereyi kapıları kapatınca yine ses geliyor.
Bssraa2 Halimea evet maalesef kapıları kapattım camlarda kapalı ama sanki evin içinde çalıyormuş gibi ses geliyor bebek olmasa hiç sorun değil oynasınlar istedikleri kadar bebek olunca insan bebeğine üzülüyor 🥲
Ertugrulsena Nerede oturuyorsunuz şikayet edin isterseniz. Seçim zamanı bende aynı sıkıntıyı yaşadım, 3 4 defa kalkmıştır bebeğim zor bir durum gerçekten
Bssraa2 Ertugrulsena benim bebeğim de 4.kez kalktı şuan hani insanların özel gününü zehir etmek istemedim ama böylede bebeklere yazık gerçekten
ilyestaa Tamam da toplum kuralları diye birşey var düğün salonları boşuna yapılmadı. Bedavaya getircekler diye insanlari rahatsız etmeye hakları yok. Ben olsam arar şikayet ederdim
Bssraa2 ilyestaa çok doğru söylüyorsunuz aslında yapılması gereken o ama benim vicdanım el vermedi özel günlerini mahvetmeye
Bssraa2 Dfncgdm2022 Allah kolaylık versin çok şükür bitti de rahatladık biz de biter bitmez uykuya geçtik yoksa uyumuyordu sesten :)