O1Anne aynı dertten müzdaribim bebeğim 9 ay 11 günlük kilosu 7.400 öğün atlamam elimden geleni yaparım. Sağlıklı beslenmesi için uğraşıp duruyorum mesela sabah kahvaltısında avakado, muz , lor peynir , yumurta sarısı karışık kahvaltı yaptırıyorum ( yediği kadar ) daha sonra ki öğünde mama içiyor anne sütümüz maalesef yok ondan sonra ki öğnde çorba yapıyorum veya sulu bir yemek sebze koyarak yine her şey organik bebeğime göre seçilmiş buhar da pişirip sağlıklı bir şekilde yediriyorum sonra tekrar mama sonra akşam üstü ev yoğurdu herhangi bir meyve ile veriyorum ne bileyim ara sıra eline karpuz , kayısı , elma gibi şeyler veriyorum falan yok yani kilo almıyor. Mama içmeyi pek sevmiyor yaşıtlarından az içiyor. Öğünlerini de eskisine göre az yiyor. Valla o kadar sıkıldım ki kuzenim 6.ayındam beri anam babam usulü verdi gitti maşallah gayet de iyi gelişti ben sağlıklı besleyeceğim diye tutturdum bazen oturup bu yüzden artık bende serbest besleyeceğim diyorum sonra da kendimi frenliyorum sağlığı daha önemli boşver diye 😌 her gören zayıf zayıf zayıf diyor bıktım