O1Anne Bugün doktora gittik bebeğim üşütmüştü kilosuna da baktırdık 7kilo100 Gr çıktı kilosu kilosu az dedi doktorum anlamıyorum neden kilo almıyorki öğünleride aksatmam hiç kilo alması için napmam lazım ne yedirmem lazım😞
Agg2408 Aynnknk2022 yapmayın Allah aşkına cici bebenin içinde bir sürü zararlı şey var Zararlı yağlardan tutun da şekere kadar
Aynnknk2022 O1Anne boyuda ayından önce 80 santimdi 12 buçuk kiloydu 9 ay aşisina goturdugm zaman şimdi 10 aylık merak ediyorum kac oldu
Aynnknk2022 O1Anne yediriyorum amacım kilo yapsın diye değil tok tutsun diyeydi kilo yaptı yulaf lapası yapıp veriyorum pekmez tahinle avokado koyuyorum içine atom mama hazirliyorum ara öğün olarak kahvaltıda mutlaka 1 2 tane haşlanmış yumurta veririm şuan sıcak diye daha hafif şeyler veriyorum
bohemianmom O1Anne Ya aslında doktorum şöyle demişti ek gıda dönemine başladığında bebekler kilo verebilir bu normaldir. Bebeğinizin kilosu ek gıdadan önce normalse ve ek gıda ile beraber kilo alımı durduysa ya da gerilediyse çok da anormal değildir diye düşünüyorum. Peki doktorunuz demedi mi şu şekilde bir beslenme tablosu oluştur diye?
Aynnknk2022 Agg2408 yediğin şeyler çok mu sağlikli yada formül mama veriyosan çok mu güvenilir içinde palm yağından süt tozuna kadar herşey var siz o zararlı bu böyle diyosunuz sonra çocuğum hiç bişey yemiyo diye aglaniyosunuz
Mrvll Agg2408 Bir şey sorabilir miyim? Bilmediğimden soruyorum. Bildiğimiz Cicibebe bende vermem vermedim de. Ama şu hani hünnap e bebek markalarinin var ya onlar masum değil mi sizce? İçeriğine bakınca öyle görünüyor. Daha masum olduğu kesin. Şuan 15 aylık oğlum. Toplasan 10 tane yememistir. Pek sevmez ama ben arada eline veririm yemesini isterim.
O1Anne bohemianmom ek gıda öncesinde meme ve mama reddi vardı kilosu o zamanda azdı bana göre ama hemşireler normal diyordu kilosuna doktorda kendi doktorum değildi şehir değiştirdik o yüzden pekte ilgilenmedi açıkçası
Agg2408 Aynnknk2022 vermiyorum zaten bilinçli olan bir anne de vermez zaten evde kendim yapıyorum gidip marketten içinde ne olduğunu bilmediğim şeyi alacağıma gözüm göre göre üşenmeden yapıyorum
Agg2408 Aynnknk2022 onları yiyeceğine hiç yemesin daha iyi çok şükür emiyo bebeğim formül mama vermiyorum ayrıca formül mamaların içeriğini de biliyorum. aç kalmasın diye el kadar bebeğe içeriği kötü şeyi cici bebe veremem. Ayrıca yemiyo diye yakınırken hiç bi zaman zararlı şeyleri yemiyo diye yakınmam etini sebzesini meyvesini yemiyo diye yakınırım boş kilo yapan şeyleri neden yesin ne gerek var neye faydası var boş mide doldurur zarardan başka birşey değil
bohemianmom O1Anne işte bu dönemlerde kilo alımı düşüyor siz en iyisi doktorunuzu değiştirin çünkü genelde doktorlar bir menü veriyor bu gibi durumlarda