O1Anne Haffuse bilemiyorum canım doktor az dedi kilosuna kilo kontrolü yaptırdığıma pişman oldum o kadar strese girdimki 🥺
[silindi] O1Anne biz de 9 aylık kontrolümüzde 7,200 çıktık. Bazen boyu uzar bazen kilosu artar hiç problem değil dedi doktorumuz. Canınızı sıkmayın. Sağlıklı olması önemli
kolonyalimendil Aynnknk2022 şuan 7 aylık en son 6 aylıkken tartıldı 11 kiloya yaklaşmıştı yarın 7. Ay kontrolünde bakalım ne kadar oldu
Kardem O1Anne benim kızımda 9 aylık 8 kilo. Bence her gün ceviz ve muz muhakkak yedirin. Ben corbaları için ekmek yaptım evde biraz ondan koyuyorum. 3 ara 3 ana öğün yaptırmaya özen gösterin bide az da olsa muhakkak yesin
O1Anne Kardem cevizi her gün muhallebilere serperim kavanozlara koydum cevizleri dövdükten sonra asla ihmal etmem cevizi muzuda her gün veriyorum 😊🌺
kolonyalimendil Aynnknk2022 3. Saatte kan şekeri düşüyor sanırım evlatçımın dayanamıyor 🤣🤣🤣 üç saatte bi beslenmezse yaygara kopuyor 🤣
[silindi] O1Anne evet sınırlar içerisinde. Kaldı ki anne zayıf baba zayıf bebek şişman nasıl olsun. Hiç dert etmeye gerek yok bunları. Sağlığı etkilemediği sürece sorun yok
Aynnknk2022 kolonyalimendil kız senin yine 3 saat iyi dayaniyo saat başı besleniyo benim ki🤣🤣ben yiyemem onun yediklerini