Oanne O1Anne benim bebeğim de öyle geçen altı yemek denedim yemedi kilosu da sınırda ama sakin olmak gerekiyor gerçekten
O1Anne aybukemom sabah kahvaltısında hurma irmik Yulaf muz peynir karışımı muhallebi yapıyorum yanında kaşar peyniri ve yumurta Ara öğünde yoğurt veya muhallebi daha sonra meyve Saat 3 veya 4 gibide yemeğini veriyorum sulu yemek ve çorbalar bizimlede atıştırıyor bazen yatmadan önceden muhallebi verip uyutuyorum
Haffuse O1Anne cok enterasan, oyle zayif denecek kadar dusuk degil aslinda kilosu… Kizim 1 yas 4 aylik, ve 9 kiloya normal gozuyle bakiyor bizim doktorumuz…
O1Anne Haffuse bilemiyorum canım doktor az dedi kilosuna kilo kontrolü yaptırdığıma pişman oldum o kadar strese girdimki 🥺
Aynnknk2022 1aysekaplan kilo alsın diye vermiyorum ki ben aksine kilo vermesi için uğraşıyorum hergun yedirmiyorum baktığım tariflerde hep cici bebe var ondan koyuyorum yoksa koymam ben bebeği kilo almasını isteyen anneye önerdim diyete soktum oglumu ben 🤣
kolonyalimendil Aynnknk2022 şuan 7 aylık en son 6 aylıkken tartıldı 11 kiloya yaklaşmıştı yarın 7. Ay kontrolünde bakalım ne kadar oldu
[silindi] O1Anne biz de 9 aylık kontrolümüzde 7,200 çıktık. Bazen boyu uzar bazen kilosu artar hiç problem değil dedi doktorumuz. Canınızı sıkmayın. Sağlıklı olması önemli