Mrvkrt- Rnurrr siveno aldım temiz içerikli ama deniz ve havuzda çok etkili olmadığını okudum doktorumuz da mustela veya sebamed önermişti denize gideceğimiz için sebamed aldım fiyatı daha uygun geldi henüz kullanmadım ama bu ikisini aldım🙂
NaimeYilmaz aslnur Happy Mom&Kids’e ait, %100 memnuniyet kapsamında. Alabilirsiniz sorun yaşarsanız da sorunsuz iade oluyor. 🌸
Sibelmuc Rnurrr Mustela çok memnun kaldım kendimde de oğlumda da kullanıyorum. Hızlı emiyor ve uzun süre tekrarlamak dahi gerektirmiyor. Önce de Nivea roll on 50 kullandık o da gayet iyiydi. Mustela egzaması için de iyi geldi o yüzden ondan devam ettim
cambali Sibelmuc Bende mustela alacaktım ama bir şey soracağım mustelanın kremi sürünce yağlı yağlı kalıyor mu bu tarz çok yorum gördüm ürün altında o yüzden kafam karıştı
birmelekannesiiiiii Rnurrr siveno aldım üstelik indirimden 152 liraya denk geldi şuan güncel fiyat 370 lira bence alınması gereken bir güneş kremi yağ hissi ve beyazlik kesinlikle kalmıyor içeriği de temiz 🌸
tupbebekannesi123 Rnurrr ıncıa aldım ben ama siveno, badger, beeo, trukid, mimoris markaları da temiz içerikli
Tazeannehnd La Roche aldım aile boyundan bebekler içinde uygun canım Sinek kovucu olarakta incia aldım
Ebruceyda Adasenay su doktorlar takmislar mustelanin temiz icerikli olduguna ancak temiz degil ya! Hep insanlari yaniltiyorlar bu konuda cok yazik!
Evina Rnurrr cildiye doktoru önerisi ile müstela ya da Bioderma seçeneklerinden müstela aile boyunda karar verdik şimdilik kullanımdan memnunuz