esra91 Rnurrr ben mustela aldım 50 faktör ama çok araştırmadım mustel ürünleri kullanıyorum diye aldım açıkçası. oğlum çok alerjik bi çocuk güneş kremi mustela ürünler alerji yapmadı ondan dolayı ben memnunum
zeynepliyakusum Rnurrr ben birkaç gündür araştırıyordum burda en çok önerilen 3 marka bioderma, mustela ve incia arasında kaldım.eczacı bir tanıdığım var ona sordum bu üçünün içinden en temiz ve bebek için en uygun olanı mustela dedi bende onu almaya karar verdim
esraanurrr Bebekcimbrnim mustela çok yağlı bir his bırakıyor ağır geliyor resmen yüzüme geçen sene kullandık hiç sevmedim siz memnun kalırsınız inşallah
Damla_eflin ipeku Yani Ben Fazla Memnun Olmadım Ya Bebeğimin Cildinde Kizamiklar Yaptı İlk Başta Yediği Birşeyden Sandım Ama Değilmiş O Yüzden Devam Etmedim Elimde Olanı Başkasına Vermiştim Şuan İse Almadim Daha Ama Galiba Mustela Alacağım
Faziletmlcn Ayglhanvlkn ben izmir de yaşıyorum geçen hafta doktoruma sordum eğer 15dk dan fazla dışarıda kalacaksanız güneş kremi kullanın dedi daha kısa sürede dışarıda kalacaksanız gerek yok dedi benim bebeğim 3 aylık
Anniko Rnurrr iceriklerini kontrol etmek icin ekodedektif internet sitesini kullanabilirsiniz. Ayni google gibi icindeki maddeyi yaziyosunuz iyi kotu va diyerek kisaca anlatiyor hepimizin anlayacagi sekilde :D
NaimeYilmaz aslnur Happy Mom&Kids’e ait, %100 memnuniyet kapsamında. Alabilirsiniz sorun yaşarsanız da sorunsuz iade oluyor. 🌸
1tostos22 Ecowell oneririm en temiz icerikli olan urunlerden biri surumu kullanimi cok rahat biz cok memnunuz.
Mrsdgnn Ben mustela aldım ama hepsi cilt kanseri yapabilecek nitelikte. Koruyabiliyorsanız doğal koruyun dedi. Ben de tatile gittim ama kullanmadım. Uzun kol mayo ile ve gölgede durarak korudum bir şey de olmadı şimdilik:) bakalım önümüzdeki tatilde ne olacak:)
edilan Rnurrr araştıran kişiler ve işin kimyasali ile uğraşanlara göre birkaç ürün ön plana çıkıyor. Bakın mutlaka 👇🏽