Busbus03 Rnurrr herkes minoris öneriyor ya bende çok kararsız kaldım ama burda herkes siveno yazmış napsam bende bilemedim
Kirazylmz Rnurrr Canım ben trukid aldım güneş kremini ve sinek koruyucu olarak doğal içerikli diyorlar yorumları çok iyiydi denemedim henüz ama şiddetle tavsiye ediyorlar
0000Bahar Bende böyle bir başlık atacaktım bebeğim için ne kullanabilirim diye doktora sordum bioderma söylemiş sinek ısırığı için De incia diye bi ürünün vücut losyonunu önermiş sanırım onu alırım
Znpmd Badger kullanıyoruz ama stick olanını önermiyorum sürümü zor geliyor 40 faktörlü krem formunda olan güzel baya
huysuzvehaklikadin bebislihayat_ solante ben hamileyken kullanmıştım çok güzeldi bence bebek için de iyidir
huysuzvehaklikadin Rnurrr siveno güneş kremi incia da sinek ilacı aldım ikisinden de gayet memnunum ama incianın güneş kremini de çok duydum
Mervim gzmdasss biz 4.5 aylığız doktorumuz çok güneşte kalmamak şartıyla izin verdi ve tabi güneş kremi kullanarak
Asliaker Bu etiketi bende açmıştım 6 aydan önce doktor önermiyor krem ama ben mustela aldım henüz kullanmadım ama zaten çok güneşte tutmuyoruz 2.5 aylık oğlum
Nisann0601 Rnurrr siveno aldim %100 dogal oldugu yazıyor uzerindede bilmiyrm ne kadar dogal 🤣 ama arastirip aldim memnun kalinan bir marka, kendimede Dp nin gunes kremini aldim ve cok guzel kokusu felan birde yuzde sanki margarin surmussun hissi vermiyor.