1anne__ gelincikler işte yasak dediler merkeze gidip gelemez falan diye. Birkaç yerden de duyduk gidip gelen varmış
gelincikler 1anne__ merkez dediği yerde köy Tunceli ili değil Mazgirt merkeze gelecek burasıda köy bir nevi
1anne__ gelincikler eşim uzman komşunuzdan öğrenme şansınız var mı acaba merkezde kalan var mı o karakolda calisipta uzmanlardan
1anne__ gelincikler evet biliyorum da işte mazgirt merkez oluyor bizim diş karakol olunca öyle dedim 😚
1anne__ gelincikler mazgirt merkezde hastane var mı ya da ne var cocugum var çünkü saglik açısından nasıl olacak. Genel anlamda mazgirt nasıl ne var ne yok 😃
EbruNurr 1balyanak Bende akpazarda oturuyorum küçük güzel bir yer yeni tokiler yapıldı bayramda teslim edecekler ev sıkıntısı çekmesiniz
gelincikler 1anne__ bir iç karakol var birde dış karakollar var merkezde çalışacaksa çok rahat gelirsiniz ama dış karakolda hangi karakol olduğuna bağlı
gelincikler 1anne__ acil doktoru var poliklinik yok Tuncelide özel hastane yok devlet hastanesi var genelde Tunceli’ye yolluyorlar
gelincikler @“1anne__”#p26333327arkadaslara gidip geliyoruz sadece bir tane park var bir a101 birde yerli market var oraya hiç gitmedim