benzey 1balyanak merhaba ben sizi nerden hatırlıyorum bilmiyorum ama happy mom olabilir burada mısınız hala mazgirt yani
EbruNurr 1balyanak Bende akpazarda oturuyorum küçük güzel bir yer yeni tokiler yapıldı bayramda teslim edecekler ev sıkıntısı çekmesiniz
1balyanak gelincikler neler var neler yok biraz anlatır mısınız benim memleketim Elazığ ama Tunceli ye hiç gitmedim hiç bir yerini bilmiyorum
gelincikler 1anne__ lojman var ama dolu diye biliyorum bizim apartmandan oraya gidip gelen asb var eşiyle burda kalıyorlar güzel bir yer ana yol.uzerunde
gelincikler 1balyanak köy gibi bir ilçe sadece a101 var bir tane genelde Tunceli merkeze gidiyoruz alışverişe dağlık kalelik bir yer tokiler var birde afet evleri var yeni tokiler yapıliyor Eylül ekimde girilecek mis oturmak için
gelincikler 1anne__ öyle diyorlar evet bu eşler ne yapacak ki bir tarafta eşi çocuğu bir tarafta işi yani.evlilere hak tanımaları lazım çok zor gerçekten Mazgirtte gelip.oturun karakolla arası 10 dk eşiniz gidip gelir
1anne__ gelincikler işte yasak dediler merkeze gidip gelemez falan diye. Birkaç yerden de duyduk gidip gelen varmış
1anne__ gelincikler eşim uzman komşunuzdan öğrenme şansınız var mı acaba merkezde kalan var mı o karakolda calisipta uzmanlardan