Poly-ana bu yoruma gelene kadar zar zor okudum yorumlari. Cok guzel yazmissiniz. Cogu insanı anlayamiyorum. Butun hayvanlari ayni kefeye koymak, hepsine canavarmis gibi nefret etmeleri uyutmalari istemeleri. Hemde bunlar birer anne. Evet kesinlikle katiliyorum hayvanlarin yeri barinaklardir ve bu kadar cogalmalarini engellemek gerekir . Ama barinaklarin hali ortada. Biri yazmis depremde evde kalan hayvanlar ne cok konusulmustu cabalanmisti onlar icin diye. Tabiki cabalancak olumemi terk edilecekti. Ne demek ya hepsi uyutulsun? Hayvan sevmesen bile Allah korkusu yokmu bu insanlarin icinde? Kizmaniz gereken devletin umursamamazligi hayvanseverler degil. Emin olun onlarda bu durumdan hosnut degiller. Herkes ister barinakta yasasinlar duzgun beslensinler vs. Bu sekilde davranarak sadece insanlari kiskirtiyosunuz. Alsin o zaman herkes eline zehir oldursun hayvanlari ki yapan da cok fazla var. Simdi bunun altinada sacma sapan yorumlar gelir eminim bazi insanlara ne yazarsan yaz at gozlugu takmissa fikrini degistiremezsin ama yazmadan gecemedim gercekten