seninanonim Neden toplatılmıyorlar yeter artık ya . Daha kaç insan ölecek yaralanacak bunlar yüzünden ? Siyasi olarak bu konu neden gündeme gelmiyor ?
Barlas_mom seninanonim Şimdi hayvanseverler toplanır. Bende hayvan seviyorum ama böyle insana zarar veren başıboş olanları değil bunlara çözüm bulunmalı ama maalesef bulunmuyor
Ogulluana seninanonim hayvanları severim ama canım daha önemli İnşallah bir çözüm bulunur Instagram’da burcukaratasmetin var avukat onun oglunada saldirmislar çok uzuldum
Deletedmom_75 seninanonim Seneler önce sahipli bir köpeği bırakmışlar kar vardi birde önce bir polise saldırdı kocamandi köpek sonra polis uyarmıştı sahiplerini bende tamam diyip yoluma devam ederken beni kovalamışti yakalasaydi paramparca edicekti o karda küçük nasil kostuguumu hatırlamıyorum omdan beridir köpek korkulu rüyam oldu
Merve-miray seninanonim O kadar köpek saldırdı. Yine de ayağa kalkabildi kuzum. Başım döndü şuan ayaklarımı uzatıp yatıyorum. Tansiyonum yükseldi yada düştü. Hayatta mı acaba 🙁🙁
ElisaMom_ seninanonim ay rabbim ölmemiş olsun ya lütfen,çok kötü oldum ya küçücük çocuk kimse yokmu orda
visneli_turtam seninanonim ayy nasıl kötü oldum anlatamam 😢 çocuğu yediler parçaladılar sandım, yaşıyor mu.Ne olur böyle şeyler paylaşmayın
Biz3kisiyiz_ seninanonim şu durum daha geçen hafta başıma geldi Allah’tan tam dönüş yapıyordum yolun ortasına yatmış bende kenardan gideyim dedim çift yönlü yol birde ordan da 2-3 köpek daha arabanın önüne atladı gidemedim resmen eşim de bas geç dedi kaza yapsan daha mı iyi falan dedi bian çok paniklemistim yaa 🤦🏻♀️
Oztrkmn5 seninanonim bi akrabamız ailecek bi bayram gunu aynen de burda olduğu gibi bir olayla feci şekilde can verdi anne baba 3 çocuk vefat ettii cocuklardan birisi hayatta sırf başı boş bi kopege çarpmamak için ailecek sonlarini getirdiler ve bu olay 2015 de oldu kaç yıl geçmiş hala değişen bisey yok çok kötü çok
seninanonim Barlas_mom Valla şu duruma sessiz kalanların başına gelsin o zaman ne diyim ondan sonrada bakalım aynı düşünecekler mi
Mstfaslhnalprsln12 Barlas_mom mesela ben Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde oturuyorum ve Ankara ya ailemin yanına giderken kullandığımız yoldo bir sürü var başı boş köpek aniden çıkıyorlar orta ya o kadar çok ki birde yavruları var
seninanonim BURAYA BİN TANE DAHA KÖPEKLERİN SEBEP OLDUĞU İNSAN ÖLÜMÜ ATABİLİRİM. HAYIR KİMSE OYUN İSTEMİYOR YETER İNSAN HAYATINDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL ÇOCUKLARDAN ÖNEMLİ DEĞİL TWİTTERDAN HERKES TEPKİSİNİ DUYURSUN LÜTFEN
Aalya seninanonim şaka gibiiii yaaa cok üzüldüm biran önce toplatılsın sokaktaki köpekler barınaklarda bakılsın yeter artık
Ilkimmmm seninanonim burda bir anne evladı söz konusu kimse hayvanı savunmasın sakın eğer savunuyorsa asıl hayvan odur!!!
Portologg seninanonim kesinlikle geçen sene ablamı 4 çocuğu ile kovalamislardi sokak ortasında günlerce etkisinden çıkamadı küçük çocuğu için cok korkmustu yakalasa bizi paramparça edecekti diyordu
Tombikdonerartikcokpahali Valla kimse kusura bakmasın. Ortada bir insan varsa hayvanın mesamesi okunmaz, benim gözümde. Barınak kötü lafı yapanlar, köpeklere bu kadar sahip çıkacağına, barınakların adamlarına terbiye versin.
seninanonim Tombikdonerartikcokpahali Barınak kötü lafı yapanlar, köpeklere bu kadar sahip çıkacağına, barınakların adamlarına terbiye versin. Kessinlikle öyle hayvansever adı altında cins köpekleri kedileri dünya paralara satıyor utanmazlar önce barınaklar için bir şeyler yapsınlar
seninanonim Barlas_mom Benimde oldu .. Kaç gündür tt dan yazıyorum ama henüz bir siyasi bu konuyla ilgili konuşmadı
seninanonim Ogulluana Siyasilerden birinin çocuğuna saldırmadıkça bekleyeceğiz galiba benim bulunduğum yardede var köpekler artık korkuyorum
Ebus2045 Ogulluana aynen öyle bende seviyorum dışarda severim su mama veririm bahçem olsa köpekte beslerim ama evimde hoslanmiyorum tüyler beni rahatsız ediyor. Mesela kardeşim iki kedisi var ve öyle delice bir sevgi ki tutup sevecek oluyoruz aman dikkatli tut cabi yanar aman maması soğuk olmasın işte tüyleri rahatsız ediyorsa evime gelme yada oğlumda bile çok seviyor bu durum beni delirtiyor o derece oğlumu isirsa bişey olmaz abartma ama oğlum onu sevmeye çalışsa teyzem canı yanıyor bu durum beni çıldırtıyor ve bu köpek olayları hepimiz seviyoruz ama bizlere çocuklarımıza zarar veriyorsa bı çözüm bulunmalı sevmekle alakası yok bunun
seninanonim Sevgili @Tubatgn gündem etiketini neden kaldırdınız ? Bu sorun şuan ülkenin gündeminde . Twitterde ilk sıralarda herkes konuşuyor bunu
Tubatgn seninanonim Burası anne bebek programı annemiz, videolar hassas içerikte, görmek istemeyen annelerimiz olabilir. Etiketi konuların içeriğinden kaynaklı gizleyen bir sürü annemiz var. Bu sebepten dolayı hassas içerik etiketi uygun oluyor. Anlayışınız için teşekkürler 💜
seninanonim Merve-miray Hayatta mı bilmiyorum artık takip edemiyorum yaralı kurtulan birkaç ufaklık vardı ama maalesef ölende var