Ertugrulnannesiii pardon hanımefendi nerden girip nerden çıktığım sizi niye bu kadar rahatsız etti?Gerçekleri söyleyince hoşunuza mı gitmedi :)Ben hayvanlar içinde insanlar içinde empatimi bir anaokulu öğretmeni olarak çok güzel kuruyorum siz hiç merak etmeyin.Ben orda hayvanlar çocukları parçalasın mı yazmışımda siz saldırgan davranış sergiliyorsunuz?Madem ÇOCUKLARI BU KADAR ÇOK DÜŞÜNÜYORSUNUZ SADECE KÖPEK SALDIRDIĞINDQ DEĞİL EVLENDİRİLDİĞİBDE TACİZE TECAVÜZE UĞRADIĞINDADA SESİNİZİ ÇIKARIM İŞİNİZE GELMEYENLERE SUSMAYIN DİYORUM?Algılarmısınız bilmem ama.Ayrıca benim çocuğum bir köpekle büyüyor.Ve inanın evcil hayvanla büyüyen içinde hayvan sevgisi olan çocuğun gelişimini bilseniz hayret ederdiniz.Ben bikaç köpeğin suçunu nie tüm köpekleri genelleyerek kışkırtıcı şekilde konuşanlara laf ediyorum.HA AYRICA BEN ÇOCUĞUNUN BAŞINA GELSE DEMİŞSİNİZDE KUSURA BAKMAYIN BEN SİTE DIŞINDA TEK BAŞINA SOKAĞA SALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇOCUĞUMU SEBEBİ SADECE KÖPEKLER DEĞİL BU DEVİRDE MÜŞTECİSİ SAPIĞI TACİZCİSİ SOKAKTA KOL GEZDİĞİ İÇİN.